Ух красота - відстрілялися в один день і живи життю радій!
Та не Марьяна, у Ивана сегодня еще могут быть сюрпризики ) там сроки у всех вот-вот Хотя да ты права, я тоже люблю когда в один день отстрелялись и куча детского сада
Так, ще на Зірку чекаю, 150 день, вим’я налито, кості розійшлися, пробка відійшла, а вона жує сіно як би то не їй родити.
Сьогодні всі очікують окотів у Івановому господарсті, сама по декілька раз заглядаю сюди - чи немає поповнення.
У мене якогось року було, що народилась тільки голова козиняти, а мамка встала і пішла до козиної компанії сіно жувати.
Спаня Іване Вам сьогодні не буде, але після такого козопаду і так напевно нема
є з ким бавитись.
ВІТАЮ!
Прочитала вашу сторінку на одному подиху, правда за два дні . Дуже цікаво і гарно. Спостерігала за вашими козами спочатку маленькими потім дорослими які вже стали мамами, це дуже зворушливо. Немов переглянула цікавий фільм. Ви дуже цілеспрямований гарний господар. Сири суперські
.
Вітаю вас з народженням нових малюків. Мамам козочкам багато молочка. Господарям міцного здоров’я.
Теж давно не заглядала до вас у гості, а тут каке щастя, стільки козенят і кози- мами розкішні. Вітаю. Мене такі окоти чекають на 8 березня. Майже всі козочки.
Бажаю вам ріки молока на сир та масло, а козенятам здоров’я та гарних ручок (якщо будете продавати).
Дякую, дуже приємно!
Дякую!
З одного боку добре, що всі зразу, але щось я вже втомився
Вiтаю! Мамi молочка, а козликовi добрих ручок!
Поздравляю с парнем, хороших ему ручек, маме козочке скорейшего восстановления и много вкусного молочка.
Залишилось дочекатись ще одного окоту, в Ксени сьогодні 146 день, думаю до 150 вона не доносить, перший окот, кості тріщать, вим’я наливається.
Ваня, подпишите фото! Украдут ведь такую красоту
Эх ) красота ждём с нетерпением
Свои в марте - вашим порадуемся ) уже и соскучилась за козлятками, хотя малявки бегают, но уже 3+, а так хочется вот такого волнительного ожидания )
Дякую, забув, зараз підпишу.
Ваня, лёгкого окота вам.
Дякую, сподіваюсь що так і буде.