Особисте господарство “CAPRINA”

Ух красота - відстрілялися в один день і живи життю радій! :heart_eyes:

2 лайка

Та не Марьяна, у Ивана сегодня еще могут быть сюрпризики ) там сроки у всех вот-вот :slight_smile: Хотя да ты права, я тоже люблю когда в один день отстрелялись и куча детского сада :smiling_face_with_three_hearts:

4 лайка

Так, ще на Зірку чекаю, 150 день, вим’я налито, кості розійшлися, пробка відійшла, а вона жує сіно як би то не їй родити.

9 лайков

Сьогодні всі очікують окотів у Івановому господарсті, сама по декілька раз заглядаю сюди - чи немає поповнення. :goat: :goat: :goat: :goat: :goat:

12 лайков

У мене якогось року було, що народилась тільки голова козиняти, а мамка встала і пішла до козиної компанії сіно жувати. :hahaha:

8 лайков

Спаня Іване Вам сьогодні не буде, але після такого козопаду і так напевно нема :goat: :goat: :goat: :goat: є з ким бавитись.
ВІТАЮ!

2 лайка

Прочитала вашу сторінку на одному подиху, правда за два дні :smile:. Дуже цікаво і гарно. Спостерігала за вашими козами спочатку маленькими потім дорослими які вже стали мамами, це дуже зворушливо. Немов переглянула цікавий фільм. Ви дуже цілеспрямований гарний господар. Сири суперські :heart_eyes:.
Вітаю вас з народженням нових малюків. Мамам козочкам багато молочка. Господарям міцного здоров’я.

13 лайков

Теж давно не заглядала до вас у гості, а тут каке щастя, стільки козенят і кози- мами розкішні. Вітаю. Мене такі окоти чекають на 8 березня. Майже всі козочки.
Бажаю вам ріки молока на сир та масло, а козенятам здоров’я та гарних ручок (якщо будете продавати).

5 лайков

Дякую, дуже приємно!

1 лайк

Дякую!
З одного боку добре, що всі зразу, але щось я вже втомився :slightly_smiling_face:

10 лайков

Нарешті, на 150 день окотилась Зірка одним козликом.

48 лайков

Вiтаю! Мамi молочка, а козликовi добрих ручок!

4 лайка

Поздравляю с парнем, хороших ему ручек, маме козочке скорейшего восстановления и много вкусного молочка. :hibiscus::hibiscus::hibiscus:

2 лайка

Залишилось дочекатись ще одного окоту, в Ксени сьогодні 146 день, думаю до 150 вона не доносить, перший окот, кості тріщать, вим’я наливається.

38 лайков

Ваня, подпишите фото! Украдут ведь такую красоту

2 лайка

Эх ) красота ждём с нетерпением :slight_smile:
Свои в марте - вашим порадуемся ) уже и соскучилась за козлятками, хотя малявки бегают, но уже 3+, а так хочется вот такого волнительного ожидания )

4 лайка

Дякую, забув, зараз підпишу.

5 лайков

А це вже вим’я сьогодні, 147 день, чекаємо.

39 лайков

Ваня, лёгкого окота вам.

4 лайка

Дякую, сподіваюсь що так і буде.

4 лайка