Иван, мои соболезнования! Очень печально
Ох, как жалко… Зелёных ему лугов. Иван, крепитесь, наверное, унёс красавчик от Вашей семьи беду
Оооой! Как жалко (( да конечно возможно, но не всегда можно помочь даже если рядом… так что как есть! Зелёных лугов ему! А вы не вините себя, с животными так бывает к сожалению…
горе яке, співчуваю. навіть не находжу слів щоб Вас підтримати, бо мабуть всі слова то зайве. Не картайте себе ,що Ви у ночі не зайшли. Нам людям не все до розуму, так повинно було статись. Але не питайте себе ЧОМУ? Краще подивитись з ракурсу-для ЧОГО. Перед великим благословінням Господь дає випробування, баланс і іноді він нам цей баланс не зовсім зрозумілий . Я завджи у важких фінансових складнощах(втратах), кажу що дякую Боже що узяв грошима. У Вашому випадку- козликом…
@L-U, @irina44, @Mila_koza, @vfhbyf, Дякую за співчуття, втрата болісна але життя триває, рухаюсь в перед.
Сожалею и сочувствую. Очень тяжело терять своих горячо любимых животных.
классная козобанда! и вверху две красавишны шоколадные!
То ясельна група і дві няні.
Шикарное фото, Иван
Дуже шкода козлика, співчуваю .
Він був захланним до їди? що ж це могла бути за причина.
Мабуть наївся зерна.
Я чомусь так зразу подумала, малі козенята не мають міри.
Дуже схоже на старе шкільне фото…
Знизу учні (хто стоіть, хто на стільчику сидить.,деякі навпочіпки присіли) а за ними дві вчительки.
Тільки букетів з бузку в руках невистачає
Букеты все съедены)
У наших малюків зерно з народження у вільному доступі, ніхто не об’їдається.
у моих тоже зерно не выбывает, едят когда хотят, только молоко по расписанию
в мене давно була коза дуже захланна до їжі, це її і згубило. я думаю що все індивідуально. І не відомо чи в цього козлика було зерно у вільному доступі.
Якщо Альпу постригти і розставити ширше ноги, то буде не гірше фото ніж з Американських виставок.
Другий окот, 20 днів після окоту.