Особисте господарство “CAPRINA”

Иван, мои соболезнования! :frowning: Очень печально :frowning:

1 лайк

Ох, как жалко… Зелёных ему лугов. Иван, крепитесь, наверное, унёс красавчик от Вашей семьи беду

3 лайка

Оооой! Как жалко (( да конечно возможно, но не всегда можно помочь даже если рядом… так что как есть! Зелёных лугов ему! А вы не вините себя, с животными так бывает к сожалению… :disappointed_relieved:

2 лайка

горе яке, співчуваю. навіть не находжу слів щоб Вас підтримати, бо мабуть всі слова то зайве. Не картайте себе ,що Ви у ночі не зайшли. Нам людям не все до розуму, так повинно було статись. Але не питайте себе ЧОМУ? Краще подивитись з ракурсу-для ЧОГО. Перед великим благословінням Господь дає випробування, баланс і іноді він нам цей баланс не зовсім зрозумілий . Я завджи у важких фінансових складнощах(втратах), кажу що дякую Боже що узяв грошима. У Вашому випадку- козликом…

10 лайков

@L-U, @irina44, @Mila_koza, @vfhbyf, Дякую за співчуття, втрата болісна але життя триває, рухаюсь в перед.

9 лайков

Сожалею и сочувствую. Очень тяжело терять своих горячо любимых животных.

5 лайков

45 лайков

классная козобанда! :heart_eyes: и вверху две красавишны шоколадные!

5 лайков

То ясельна група і дві няні.

10 лайков

Шикарное фото, Иван :slight_smile:

3 лайка

Дуже шкода козлика, співчуваю .
Він був захланним до їди? що ж це могла бути за причина.

Мабуть наївся зерна.

1 лайк

Я чомусь так зразу подумала, малі козенята не мають міри.

1 лайк

Дуже схоже на старе шкільне фото…
Знизу учні (хто стоіть, хто на стільчику сидить.,деякі навпочіпки присіли) а за ними дві вчительки. :hugs:
Тільки букетів з бузку в руках невистачає :laughing:

12 лайков

Букеты все съедены)

5 лайков

У наших малюків зерно з народження у вільному доступі, ніхто не об’їдається.

5 лайков

у моих тоже зерно не выбывает, едят когда хотят, только молоко по расписанию

4 лайка

в мене давно була коза дуже захланна до їжі, це її і згубило. я думаю що все індивідуально. І не відомо чи в цього козлика було зерно у вільному доступі.

Якщо Альпу постригти і розставити ширше ноги, то буде не гірше фото ніж з Американських виставок.
Другий окот, 20 днів після окоту.

39 лайков

Красуня, 18днів після другого окоту.

36 лайков