Молодцы) Не теряются, вдруг что-то, да перепадет)
Вони до переїзду були під мамками, і я поки пускаю їх під козу, притримуючи її, а коли мене нема вони не припиняють спроб підживитись, правда в них це не виходить, кози від них тікають.
Хороший выбор, Иван! Поздравляю!
Дякую! В 2013 році я почав мріяти про американських нубійців, і ось моя мрія здійснилася.
Это здорово когда мечты сбываются! они вдохновляют на новые
А я вот мечтаю об американских ламанчах - надеюсь тоже скоро исполнится! очень сильно мечтаю потому что
- Пункт первый
Поздравляю с маленькими солнышками)
Дякую! Ще з дня на годину має котитися Дарина і майже місяць перерви, а тоді первокотки.
Поздравляю! Красотуны детки! Маме молочка побольше!
Родила Дарина, два козлика 4170 і 3900, і козочку 3840.
Поздравляю! Молочка побольше мамке на сыр и на масло! И здоровья и деткам и маме!
Ждём фоточки!
Поздравляю! Козочка умничка!
Дякую! Дійсно розумниця, родила сама, та так швидко, що я і не побачив, прийшов, а там вже троє вилизаних козенят.
Ух ти!!! Як вас багато
гарна козо-банда
Гарнюні! Мої теж цілими днями у дворику сидять… А як на поле випустиш, то одні просто гасають, а дехто вже й свіжу травичку виковирюю…
Тільки от козлику Вітру не щастить, сидить вдома… Не знаю, може замовити йому фартух і хай з дівчатками гуляє. Але ж він росте і можу не помітити як фартух буде замалий…
поздравляю! Дарина умничка-первый раз тройня!
Сьогодні день почався погано. Зранку прийшов до козочок, а там лежить мертвим мій новий козлик Blacky.
Вечером відмовився від молока, був злегка піддутий, я помасажував живіт і дав глауберову сіль, після цього він погорошив. Я ще два рази заходив вечером, живіт був мяким, нічого не педвіщало біди. А зранку лежав вже задубілий з вздутим животом. якщо б я серед ночі до нього заглянув, думаю, його можна було б врятувати.