Ага, явже думаю ким маю покривати дочок Цезара, на скільки козо місць будувати новий сарай, яку сироварню купити, а я ще навіть бринзи не зварив! Шо буде далі?
Сарай зразу будуйте набагато більший, ніж задумали. Сараїв дуже швидко стає мало)
Ого, ще більший!
Ну так кози розмножуються в геометричній прогресії) Треба, щоб для всіх місця хватило)
Малеча гарнюня
Сьогодні стриг копита своїм козам, такою камасутрою я ще не займався,було всьо, і попередні ласки, і я з верху, і кози з боку, та нога там, та нога тут, то було шось!
Ох і юморний ви, Іване.
Зате скільки вражень день приніс))
О тааак, вражень хоч відбавляй!
Ого, у Барсіка окремі хороми. Ще й які модні, з позолотою.
Класний у Барсіка будиночок -надійний. І песик класнючий, а погляд який…
Хороми це необхідність, попередній наш Барсік петескакував через паркан погуляти, а оскільки він не маленький то люди шарахалися від нього, хоч він нікого і не рухав. А одного разу до нас прийшов участовий для профілактичної бесіди. Ніякий ошийник Барсіка не стримував і прийшлось будувати хороми.
Вітаю Вас в нашому суспільстві. У Вас дуже гарненькі кізочки. Все завжди починається з одної, а потім як поїде…ми зараз сидим із чоловіком думаємо…двічі розширювали сарай, в цьому році знову пора достроювати, бо вже їх буде понад тридцять…а була одна
Дякую за привітання! Скажіть, а скільки часу пройшло від одної до трицяти?, а то треба знати на скільки швидко мені потрібно буде будувати третій сарай.
У меня от нуля до 11 прошло полгода)
Це натяк, що ше й корова може бути
Ого, мені є ше куди рости!
Большой, понятие розтяжимое)