( 13.02.2021) Ранок у мене почався сьогодня в 5 .00 , поки зібрала сумки на ринок , поки вділася , пішла доїтися … Юра розкрив входи в вольєри і тут оре на всю вулицю : Лааадааа ! Біжи приймай подарунки !
Я туди - а мене зустрічає Соната - першокотка з двумя сухими козенятами ! На вулиці -13 , а вона , умнічка , сама з усім справилася , ще й послід вже вийшов ! Тому маємо шикарнючого чорного , абсолютно чорного козла з білою зіркою на лобі , сусліка та ще й комолого ! І роспісну коричнево-білу суслічку рогату дівчинку !
ура! поздравляю с таким подарочком! Дизелевичи?
Оце подарунок! Тримай, мама, подарунки! На прибуток!
Поздравляю! С почином, чтоб и дальше также хорошо все было!
Дійсно царські подарунки на День народження! ![]()
Вітаємо з Днем народження! Здоров’я, натхнення, радості кожного дня!
Вітаю з подаруночками!
Як же я мріяла того року про чорного суслика! Але поки нема куди дітись тим що на зараз маємо.
Добрих ручок діткам та багато смачного молочка мамці!
Вітаю з подаруночком на День Народження, ріки молочка)
Вітаю з козенятками
Вітаю з Днем народження! Бажаю втілення всіх задумів!
І я приєднуюсь до побажань - вітаю
з Днем народження! Здоров’я міцного, купу радісних подій, нехай ведеться господарка , везіння!
![]()
Як тут людно та весело. Лада,з Днем народження Вас. Чудові подарунки вам принесл любимки-козки. Бажаю завжди бути коханою та щасливою,миру,радості вашому дому!
Ладуся, з днем народження ![]()
![]()
! Всього самого найкращого.
С Днем Рождения! Благополучия. хорошего настроения, позитивных людей рядом, много Любви и Радости!
![]()
С Днём рождения, Лада! Желаю позитива, задора, любви, счастья, отличного здоровья, , хорошего настроения и благополучия, пусть всё задуманное свершится и всё, что делается, всегда получается!
![]()
Дякую , дівчата за вітання ! У нас Свято продовжується : сьогодні (13.02.2021) рано вранці народила Шарлотта від Принця трійню . Всі дітки - козлики , рогаті та з вушками суслік . Всі шоколадно-білі . Видно сильна кров Дизеля виявилася , бо він батько Шарлотти .
Зустрічайте богатирів !
Вночі та вранці було -11 , двері були запечатані на ніч , але внутрі вольєра вода замерзла - тобто там немає плюсової температури . Але козенята нормально одаптуються .