Колись заїдеш в гості, от і познайомимось.
Жду приглашение с адресом)
Лєна, зараз не до гостей. Переживемо вірус - приїзжай. Нам не мало років і стараємось мінімум контактів. Без образ.
Ну естественно что не сейчас! В такой период лучше не контактировать ни с кем
Котрий день сердита на Ліру. Ну прямо біда. Викидає всяке сіно, перетопче і перепісяє. Вже що тільки не придумували в кормушку. Всуне голову, набере повний рот сіна, витягне, їсть і розкидає. З таким поїданням ніяких запасів не вистачить. Уже робила так. Дам рано пучок сіна, пока я пораюсь, то вона щось поїсть. Дам ще. Вдень на вигулі, пока померзнуть. Зараз південно-східний вітер, якраз їм добре задуває. Поки гуляють даю гілки - вишня, груша, яблуня. Це сусідка обрізала садок, то нам перепало куупа гілля. Потім даю гарбуза. І вже годин в 15 дня даю знов сіно. Ну їж! Ні, всеодно розкидає. І люцерку, і суданку, і пирейку. Листочки-гіллячки вибирає. Вже даю так - один раз суданку, потім люцерку і т.д.
Кажу - балувана ти. Будеш стоять голодна. А вона мені - то ти ж прийдеш доїть, а я голодна, значить і тобі така сама дуля, як і мені. Замкнутий круг. Зерна даю два рази, не багато, висівка пшенична, кукурудза, макуха і Катіні вітаміни. Може у неї токсікоз? Сьогодні на мене лобом тиснула, добре, що не рогата. Такого кіна ще не було.
Есть у меня тоже такая дама,моя главкоза Белка,ох и вредная.Кормушки уже три раза переделывали все без толку.Все едят нормально,а она голову засунет рванет пучек сена все наружу.Минут через 5 пол кормушки снаружи.Сначала свою кормушку выпотрошит,а потом побежит по всем остальным.Я поначалу нервничала,все стояла подбирала,ругала,держала ее что бы не выдергивала,а теперь плюнула,да чтоже жить в сарае с козами.Подбираю да обратно закидываю когда вижу,сами они не подбирут.Такой характер скверный у козы,что тут поделаешь,настоящая коза.
у меня по ходу все такие
козыыы!
Ух і погода! Все таке гарне, покрите глазурью! С такий с-акопад!
Нагодувала, напоїла, подоїла, поцілувала і до ранку. Не доріжка, а скло.
У нас така ж погодка. Дерева вкрились кригою і тільки поскрипують.
Також збираюсь до хліва, занести чергову порцію теплої водички
А я пока только водичку теплую отнесла, да сена подкинула, сейчас ещё ужин нести. Назад шла с пустым ведром- минус очередное ведро, но оно меня спасло от цементного угла отмостки, на себя удар приняло
А мы сегодня паслись с двенадцати до двух.Утром был такой густой туман,что дальше двух метров ничего не было видно.И очень сыро.А к полудню распогодилось,козочки хорошо попаслись и я тоже
,так как нашла три пенька с вешенками.
Ото ж і я побоялася ходити , хоч і світло кругом можна включить. За ніч не похуднуть, а я їм ще і взавтра пригожусь.
А зараз просто зверху дощ, аж по вікнах барабанить, а на землі лід, покритий водою. Добре, що дровами протоплюємо грубку, завтра попелом доріжки посиплю. Хоч і грязно, але не слизько.
Ну у нас, в порівнянні з Київською областю, ще не капець. На плитці слизько, до хліва йшли по траві, добре, що є. На курячому вигулі пошкребла лопатою і трохи стало легше. Там какашки не дали льоду прикипіти до бетону. Кізок не випущу, перед їхніми дверима дууже слизька плитка. Посидять день без прогулянки.
Сьогоднішній нічний дощ трошки поправив ситуацію на дорозі. Дороги взагалі проїздні і навіть плитка на доріжці стала чиста.
Випустила своїх красунь погулять. Накинулись на гіллячки, наїлися і давай буцаться. Мама Ліра з рогатою Мілкою. А Майка стоїть збоку, як рефері. Розім"ялися і пішли спать у почищений хлів. Розляглися на лавочках і жують.
У нас зараз не хата, а театр драми і комедії. Освоюємо новий телефон, а він без кнопок
![]()
Клас ![]()
![]()
, дуже не спішіть, все поступово.
Сама не люблю нову техніку, поки розберешся
, а тоді кайф.
Вітаю з обновою.
Оля методом втику.
Сама так же робила.
Все заповняла через гугол і вайбер і на феесбук регіструвалась а з нього вже зайшла на форум.
То класно , правда ваші родичі і знайомі можуть отримати трохи лишніх фото , чи повідомлень , а ще лишній раз можете подзвонити . Але то спочатку , а потім вам сподобається ![]()
![]()
Гиги))
Це я так освоювала свого часу))