OLGA Ольга "Кози над Тікичем"

Колись заїдеш в гості, от і познайомимось.

1 лайк

Жду приглашение с адресом)

Лєна, зараз не до гостей. Переживемо вірус - приїзжай. Нам не мало років і стараємось мінімум контактів. Без образ.

9 лайков

Ну естественно что не сейчас! В такой период лучше не контактировать ни с кем

Вітаю з початком зими! А у нас свіженьке копчення.

38 лайков

Котрий день сердита на Ліру. Ну прямо біда. Викидає всяке сіно, перетопче і перепісяє. Вже що тільки не придумували в кормушку. Всуне голову, набере повний рот сіна, витягне, їсть і розкидає. З таким поїданням ніяких запасів не вистачить. Уже робила так. Дам рано пучок сіна, пока я пораюсь, то вона щось поїсть. Дам ще. Вдень на вигулі, пока померзнуть. Зараз південно-східний вітер, якраз їм добре задуває. Поки гуляють даю гілки - вишня, груша, яблуня. Це сусідка обрізала садок, то нам перепало куупа гілля. Потім даю гарбуза. І вже годин в 15 дня даю знов сіно. Ну їж! Ні, всеодно розкидає. І люцерку, і суданку, і пирейку. Листочки-гіллячки вибирає. Вже даю так - один раз суданку, потім люцерку і т.д.
Кажу - балувана ти. Будеш стоять голодна. А вона мені - то ти ж прийдеш доїть, а я голодна, значить і тобі така сама дуля, як і мені. Замкнутий круг. Зерна даю два рази, не багато, висівка пшенична, кукурудза, макуха і Катіні вітаміни. Може у неї токсікоз? Сьогодні на мене лобом тиснула, добре, що не рогата. Такого кіна ще не було.

16 лайков

Есть у меня тоже такая дама,моя главкоза Белка,ох и вредная.Кормушки уже три раза переделывали все без толку.Все едят нормально,а она голову засунет рванет пучек сена все наружу.Минут через 5 пол кормушки снаружи.Сначала свою кормушку выпотрошит,а потом побежит по всем остальным.Я поначалу нервничала,все стояла подбирала,ругала,держала ее что бы не выдергивала,а теперь плюнула,да чтоже жить в сарае с козами.Подбираю да обратно закидываю когда вижу,сами они не подбирут.Такой характер скверный у козы,что тут поделаешь,настоящая коза.

4 лайка

у меня по ходу все такие :slight_smile: козыыы!

4 лайка

Ух і погода! Все таке гарне, покрите глазурью! С такий с-акопад! :grinning: Нагодувала, напоїла, подоїла, поцілувала і до ранку. Не доріжка, а скло.

6 лайков

У нас така ж погодка. Дерева вкрились кригою і тільки поскрипують.

Також збираюсь до хліва, занести чергову порцію теплої водички

6 лайков

А я пока только водичку теплую отнесла, да сена подкинула, сейчас ещё ужин нести. Назад шла с пустым ведром- минус очередное ведро, но оно меня спасло от цементного угла отмостки, на себя удар приняло

9 лайков

А мы сегодня паслись с двенадцати до двух.Утром был такой густой туман,что дальше двух метров ничего не было видно.И очень сыро.А к полудню распогодилось,козочки хорошо попаслись и я тоже :wink:,так как нашла три пенька с вешенками.

11 лайков

Ото ж і я побоялася ходити , хоч і світло кругом можна включить. За ніч не похуднуть, а я їм ще і взавтра пригожусь.
А зараз просто зверху дощ, аж по вікнах барабанить, а на землі лід, покритий водою. Добре, що дровами протоплюємо грубку, завтра попелом доріжки посиплю. Хоч і грязно, але не слизько.

10 лайков

Ну у нас, в порівнянні з Київською областю, ще не капець. На плитці слизько, до хліва йшли по траві, добре, що є. На курячому вигулі пошкребла лопатою і трохи стало легше. Там какашки не дали льоду прикипіти до бетону. Кізок не випущу, перед їхніми дверима дууже слизька плитка. Посидять день без прогулянки.

9 лайков

Сьогоднішній нічний дощ трошки поправив ситуацію на дорозі. Дороги взагалі проїздні і навіть плитка на доріжці стала чиста.
Випустила своїх красунь погулять. Накинулись на гіллячки, наїлися і давай буцаться. Мама Ліра з рогатою Мілкою. А Майка стоїть збоку, як рефері. Розім"ялися і пішли спать у почищений хлів. Розляглися на лавочках і жують.

12 лайков

У нас зараз не хата, а театр драми і комедії. Освоюємо новий телефон, а він без кнопок :joy: :sleepy: :cold_face: :sob:

14 лайков

Клас :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:, дуже не спішіть, все поступово.
Сама не люблю нову техніку, поки розберешся :triumph:, а тоді кайф.
Вітаю з обновою.

3 лайка

Оля методом втику.
Сама так же робила.
Все заповняла через гугол і вайбер і на феесбук регіструвалась а з нього вже зайшла на форум.

2 лайка

То класно , правда ваші родичі і знайомі можуть отримати трохи лишніх фото , чи повідомлень , а ще лишній раз можете подзвонити . Але то спочатку , а потім вам сподобається :wink::grin:

4 лайка

Гиги))
Це я так освоювала свого часу))

4 лайка