Переглянула сьогодні в аптечці все що може пригодитись при окотах Хотілосяб щоб ліки не приглдились, але все можливо…

Переглянула сьогодні в аптечці все що може пригодитись при окотах Хотілосяб щоб ліки не приглдились, але все можливо…
Ви корвалол та решту приберiть, ви Зоя вже досвiдчена.
Ну в крайньому разi капнете собi домашнього градусного в рюмочку )).
А йод ще треба.
Йод у мене постійно в хліві стоїть, а його навіть до хати неприношу…
Я деколи на стiну можу ним бризнути, щоб кози подихали, або змочену в ньому ватку десь мiж щiлин запхати.
Оля, а скільки води і цукру на таку порцію пшона… давати відразу чи має деякий час настоюватись?
Цікаво, як обгрунтувати дію пшона в цьому випадку
Я не знаю, як обгрунтувати таке. Мені сказали - я роблю. Даю на 1 літр води 1 столова ложка цукру і 100 грамів пшона, через годину, або раніше, як коза п"є, даю знов воду з цукром, без пшона, а далі просто теплу воду - скільки вип"є. Не настоюю, ото як коза окотилась, то наколотила і винесла пити.
Подскажите пожалуйста.
У нас козочка сейчас гуляет, а сзади висит какая-то непонятная тонкая или кишечка или неизвестно что.
А фото можете сделать? И какой возраст козочки?
Да, конечно. С радостью.
Только завтра утром, когда будем доить.
Может быть ниточка из слизи?
Что-то было похоже на толстую вену.
Без фото трудно сказать. А точно гуляет? Выкидыш исключаете?
Да, потому что была-бы вся задница в крови.
Вовсе не обязательно. Бывают и чистенькими после родов.
В мене було якогось року. За дві доби погуляли 6 першокоток. А котились потім у лютому строго по одній в день, крім суботи, неділі та Стрітення Окоти тривали більше тиждня.
Прощупайте живот, может она ждёт пополнение? Похоже на пробку…
Оно похоже на срыв ранней беременности. Возможно из-за баранов.
мне кажется - это тяж
Что за тяж?