Окоти наближаються день за днем. Щоденник

Ух , Верочка ! Поздравляю с живенькими детками ! И красивые такие ! Здорово ! Хорошо , когда страх и переживания удается засунуть на задний план , ведь в наших руках жизнь и здоровье любимого животного , и это животное очень на нас надеется ! :kissing_heart::tulip::tulip::tulip:

8 лайков

Вітаю з поповненням! Такі красунчики!:goat::tulip::rose::hibiscus:

3 лайка

Спасибі Ладочка @ ladusjaЛада,спасибі Неля @ NelyaНеляСПАСИБІ всім,дійсно наш форум-це велика сила.Скільки я навчилася,начиталася практики,перші роки я дуже розгублювалася і все забувала,а зараз таки вже включається більше холодний розсудок і починаєш діяти.В моєму випадку це перший раз таке і законно я би плачучи загубила козу.Самою першою наукою були років два назад слова Зої @ zoia1Зоя -що там повно місця всередині,коли родові шляхи відкриті і вони мені попалися якраз два дні перед тим,як перший раз мусила втручатися,стараюся вкрай рідко це робити,але приходиться інколи.:heart::rose::rose::rose:

18 лайков

Вірочка, вітаю з поповненням!Як добре, що все добре закінчується! В таких випадках завжди думаю, удача що господиня була поблизу, втрутилась, зуміла допомогти.

Дітки симпатичні, нехай знайдуть собі гарні ручки. Мамка щонайскоріше відновиться від важкого окоту, на сир на масло на молочко!

7 лайков

СПАСИБІ Зою,хай буде так як Ви кажете,тут є частинка Вашого досвіду :smile::rose::rose::rose:

6 лайков

Вера, поздравляю с пополнением! Вы настоящий герой, с таким тяжолым окотом справится. Хорошо что так все закончилось. Козочке быстрейшего востанвления и много вкусного молочка.

2 лайка

Спасибі,коза не жаліється,вона дуже витривала,я її обезрожила минулого року,це був процес на півроку,то вона геть втратила зі мною контакт,.а це чуть не мурликає,в очі заглядає і лащиться.Все буде добре,як у тій передачі.:smiley::tulip::tulip::tulip:

13 лайков

Класс! Верочка, поздравляю! Вам побольше здоровя, а маме-козе побольше молока!Классно что все хорошо закончилось. Как близко люди связаны со своими животными!

3 лайка

Спасибі,таке відчуття,що з багатьма знайома 100 років.А є сусіди,ніби зовсім чужі,навіть не знаю,на випадок біди певне закрилися би в хаті.:heart::hibiscus::hibiscus::hibiscus:

6 лайков

Очень красивые козлятки! Самых благодарных Вам покупателей!!!

1 лайк

Особенно мальчик красавчик!!!

1 лайк

Точно підмічено.
Чоловік мій не раз дивується як можна розмовляти годинами по телефону про кіз з людиною з якою ніколи не зустирічалась…:joy:

17 лайков

Вера, поздравляю! Как же хорошо, что вы такая смелая и умелая! А если бы вас не оказалось на месте? Я прямо, горжусь вами. И думаю, хватило бы у меня мужества лезть в козу, и сомневаюсь. Дай Бог нам и вам поменьше таких сложных случаев.

3 лайка

Верочка, вітаю. Козенятка- лапусі. Слава Богу, що все обійшлося добре. А Вам швидко відійти від стресу і набратися сил, бо всім і всьому треба давати толк.

1 лайк

Дякую Вам дівчатки- @ mary19Маргарита@ VarvaraИнна @ninaНина- я сьогодні герой дня.Таки перестресувала,що було,то було.Дай Бог таких випадків зовсім мало,жалко тварин.Так і гинуть,не розродившись.Бо чомусь сільські ветеринари не хочуть допомагати,і козу за тварину не рахують.

17 лайков

Дождалась, вчера в 23:00окотилась моя Лама, принесла мне 2 козлика красавца, фото чуть позже выставлю, когда ребёнок уснёт, а на очереди ещё 1 мадам Анька зовут, всегда по 3 приводила, увидим что в этом году она мне преподнисет, ах я так ждала девченок, а все мальчики.

26 лайков

Яночка, вітаю з козодітками. На сир і масло.

1 лайк

Поздравляю с прибавлением!

1 лайк

Ой, Зоя насмішили :grin: , з чоловіком посміялись.

Всех у кого родились козодетки, поздравляю! Пусть растут здоровенькими.

1 лайк

Всім дуже дякую, ніяк не пофотаграфую, ручки не доходять, вибачте, завтра думаю виправлюсь