Окоти наближаються день за днем. Щоденник

будемо разом чекати,

Дякую, я думав, що всі зимою один я буду котитись весною. Але і тоді буде добре: тепло, соловей співає і я під хвіст заглядаю.:grinning:

9 лайков

Була і в мене корова, кожен рік приводила телята, та постаріла і більше негуляла, пішла на ковбасу. З тих пір зайнявся козами а точніше підчепив вірус - козовод. Чогось такий вдався, щоб не котилось, поросилось, телилось мені треба там бути.

9 лайков

А в нас діти виросли, а блинчики на воді не смакують, от і завели козочку і пішло.

3 лайка

У нас тільки котилось і поросилось, але чоловік завжди на підхваті. Ну а я - бабка -повитуха, нікому не довіряю. Колись було, що в один час поросилася свиня і котилася коза. Ото був адреналін. Але все впорядку, козенят 3, поросят 11, весело в селі жить.
а соловей ще не співатиме, будемо на зорі дивитись і лелек виглядать.

15 лайков

Так і є, соловей тоді співає, коли сіно косять. До тих пір малеча навчиться пастися.

5 лайков

Всім привіт! Я знову з вами… майже на три дні пропала…
Робили операцію дорогій моїй людині, моїй сестричці. Тепер все уже позаду, надіюсь що з Божою допомогою далі все буде добре.

30 лайков

Обязательно всё будет хорошо! Здоровья Вашей сестричке и скорейшего восстановления!

5 лайков

Дякую, Танюша

Я також так завжди кажу… тому що по-іншому, посто, бути не може !

8 лайков

Скорейшего выздоровления вашей сестричке!

2 лайка

Скорейшего выздоровления ! :tulip::tulip::tulip:

2 лайка

Ну что, начинаем ждать Милку, всем форумом? Остается 10 дней по плану, а там как Бог даст. Дирижабль конечно огромный, но она после третьего окота осталась ну очень брюхатая, может и не тройня —надеюсь. Интересно, какие расцветки Дукат выдаст

14 лайков

Марина, будем чекати разом :hugs: в компанії веселіше.

У мене Жданка на черзі,10.02. по плану
Першокотка, пузяко величезне, останні тижні багато лежить, важко встає.

8 лайков

И у меня 10.02 Ясочка третий окот , но у меня первьій раз. Вьімечко набираеться , пузико опустилось , ждемс.

2 лайка

А у меня Милка обычно за сутки вымя наливает

1 лайк

Уже разбирает любопытство и потираю руки :hugs:

3 лайка

І в мене на черзі 7.02 чекатимем з Вами!

3 лайка

И я жду 8.02. Окот у моей Офелии. Осталось 6 дней.

7 лайков

И мне интересно кого Офелия родит.
Мы тоже в ожидании…вот-вот чудеса начнутся.

4 лайка

Ох і деньок.видався.накінець дочекалася на 153 дні останні січневі роди.і результат.
vvv bbb Козлик чорний з білими вухами і дві козочки.4.200–3.200–2.200.Козлик обігнав кізочку середню і поверх неї родився першим.А тоді почалися потуги ,пузир і так разів п"ять.Зрозуміла,що мушу лізти,а я ж дурна чекала одненьке після минулорічної трійні
ось тут.залізла,одна ножка завернута в колінці вдвоє,друга втроє.ще нижній суставчик закочений.Думала задом будемо йти,ножки підтягнула до виходу,а це передні.Капець,руки трусяться,лізу знову,все якесь гладеньке тільце,голови нема.І тут я зрозуміла,що голова повністю підігнута вниз під передні ноги в сторону животика.Кидаю козу набік і починаю пробувати якось ту голову набік повернути,щоб розвернути і направити вверх.І за якийсь раз я таки цю голівку витягнула з під животика і направила вверх.Навіть не надіялася,що там воно ще живе і витягую трьохкілограмовочку повністю коричневу живу.Сеанс закінчений,воняю потом як кінь,голова крутиться і тут потуги і вискакує третій сюрприз в пузирі,в воді.Дюймовочка.Отак і цілий день в годуванні,помаганні,втомилася так,що просила Бога,щоб день скоріше закінчився.Всіх перекупала,пересушила,до мами підпустила по кілька разів і на вечір вже команда.І що Ви думаєте,самим кволим був козлик самий більший.Як добре що є цей форум і форумчани,наші дівчата ветеринари,які в таких випадках допомагають і пояснюють і учать як поступити в тому чи іншому випадку.А інакше не знаю,що було би з моєю козою і зі мною :joy:

54 лайка