Окоти наближаються день за днем. Щоденник

Привіт, моі дані: смт Попільня

Соски на ведро получила завтра отправки.

Свои данные давайте в личку, пожалуйста.

Не знаю, як правильно відправити своі дані, перекиньте Лесі Церковній. Будь-ласка.

Чтобы отправить личное сообщение, нажимаете на аватарку собеседника и появляется окошко, в котором есть большая синяя кнопка “личное сообщение”. Жмите и пишите что нужно, затем внизу нажимаете кнопку “отправить”.

На даний час у нас 8 котів, весь день вони “тусуються” в хаті, на ночівлю переношу всіх в літню кухню (там у нас піч, грубка, але я використовую приміщення частоково для зберігання зерна) коти там не мерзнусь і несуть всю ніч службу.:mouse2::rat::rat:Зранку всіх випускаю і вони бігом мчать до хати на сніданок
Вчора ввечері чоловік (він відповідальний за годування котів) заявляє що весь день немає Соньки.
Я подумала, що для гульк рановато… і у котів один зараз маршрут кухня-хата. Вирішила пошукати в кухні. Вже подумала -можливо загинула, якусь мишку погану зїла… Походила покликала, зазлянула по за мішками, на піч зазирнула, під піччю … все перевірила - немає…:unamused: Підшла до кіз…

Хвилин через 15 приходжу по зерно і бачу… моя Сонька, я розумію що це вона, але не можу впізнати…:astonished: Вона вся з сажі чорна-пречорна…

Припускаю що вона вночі вирішила вибратись на вулицю через пічну трубу і мабуть там чи заблукала чи … навіть не уявляю чому вона там просиділа цілу добу. А коли я почала її шукати і кликати, вилізла звідти на мій голос… Зараз поїла і спить… Такі у нас сьогодні пригоди…

14 лайков

А я прочитала не котів, а окотів, і уявила як вони цілий день тусуються в хаті :scream: :rofl::rofl::rofl:

10 лайков

Вася влаштувала мені бойкот і котитись не збирається.Саме цікаве що вим’я як тряпочка, хвостик зовсім не обхвачується, але живіт опущений і там явно хтось брикається. Якби не знала тлчної дати покриття то вирішилаб що їй ще гуляти й гуляти

Скоріш за все, це мені прийшлося б з ними в хліві “тусуватись” :grin:

І я так прочитала і думаю козенят на пічь.:joy:

Зоя, гульки уже у кошек вовсю. Моя только перегуляла. Не думала, что у кошек это так долго. Орала с недельку. Берегла ее - берегла, да один раз таки сбежала. И женихи тут как тут. Прогоняла его, не знаю, успел, или не успел…

Як добре, що моя Сонька в димарі просиділа :grin:

Таблетки ще недавала для них цього року, стараюсь чим довше протягнути без них

Зоя, підкажіть, а який цикл охоти у котів. Коли чекати наступні гульки?

1 лайк

Таблетки рекомендують давати через 14 днів, це , мабують і є тривалість циклу.

Планувала своїх красунь в кількості 5шт. стерелізувати, але поки що не получається.

Будем знову на таблетках :roll_eyes:

Пішла перевірила кіз - всі сплять аж похропують… Пора і мені лягати .

3 лайка

Сегодня удалось снять крупным планом петлю, и фото спины сверху. Может кто что увидите?

Так же хочется точно знать, да или нет!

2 лайка

Дивлюсь на петлю і мені здається, що кітна

Послухаєм ще думки інших форумчан :hugs:

4 лайка

Спасибо Зоя, так малышей хочется, и молочка!

2 лайка

Конечно котная.
Вон и какашку петля съесть хотела, значит приоткрыта.

6 лайков

А приоткрита з якого місяця кізності?

Девочки,я что то не пойму,это дневник Зои или тут всем ждущим окотов можно писать?А то что то я не нахожу темы, ожидающих окотов в 2019 :thinking: Ткните носом,если такая тема есть.Или это надо самой создавать?

3 лайка