Зоя мои поздравления с малышами,и по моим меркам вы герой,я в руки себя пока брать не очень могу.
Хорошое видео,спасибо и понятно теперь где связки расходятся
У нас уже -12, не хотелось бы…
Ох, Зоя… пока спали аж никто не родился!
Начали рождаться, как только я выехала из дому.
В итоге муж сегодня принял 6 козлят - все три окота. С меня ему ведро орденов, как минимум.
Оксана, дякую!
Оксана, а який за рахунком має бути сезон окотів ? Коли рахунок дійде до четвертого сезону - все буде ок! Це я кажу з власного досвіду!
Перший рік ходила цілий місяць до окоту, по кілька разів на ніч. Дати покриття не знала і признаків, які бувають перед окотом також не знала До окотів готувалася, читаючи старі ветеринарні книги,
в них були описані проблеми, які можуть зустрічатись при родах.Начитавшись їх я серед ночі просиналась від нав’язливих жахів повязаних із появою козинят.Трусились руки і ноги, перед очима темніло тільки від однієї думки, що можливо прийдеться допомагати козі.
Того року мені вперше прийшлось лізти в козу… Була дуже здивована, що там багато місця і окрім козинят помістилась і моя рука…
На другий рік почала ходити за тиждень. Руки і ноги уже не трусились, але було ще страшновато , серце несамовито стукотіло коли підходила черговий раз до хліва
На третій рік уже виглядала за кілька днів, коли бачила явні признаки майбутього окоту. Хвилюватись почала. коли зрозуміла що з козою якісь проблеми Родовспоможение, сложные окоты у коз, истории и практика
Цього року у мене четвертий сезон…
Вітаю з поповненням! Хто народився-козочки, козлики,? який рахунок,?
І чоловікові подяка має бути обов’язково
Ага, и 6 уже было, итого 12 козлят - вот это ему там весело без тебя
У меня третий, просмотрела видео,пошла свою Манану щупать и не совсем поняла,конец хвоста у всех обхватит ь можно,у нее конечно у основания пошире, пробка отошла ещё перед рождеством.
Не, было только 4. Итого стало 10.
Добавилось три девочки и три мальчика.
Счет в этом году равный: 5-5!
Наташа,вітаю з козодітками. Мамкам швидкого відновлення і побільше молочка.
Щоб вистачало і діткам і вам на сирочки.А чоловіка розцілувать і нагородить.
Вітаю з поповненням, Вас та Вашого чоловіка- акушера . Цікаво, як Ви годуєте козенят (самі ссуть, соскою, відро з сосками). ?Минулого року я 11 малюків годував соскою, кожне окремо і почерзі. Це забавно, але забирає багато часу.
Заведіть собі ось таке відро на 6 сосок (або одразу два відра) - і це займе мінімум часу.
Кстати соски на такое ведро , на следующей неделе будут в наличии, правда я заказала немного 18 штук, потому как предварительных заказов было 13 штук, 5 сосок свободны к продаже, цена 23 грн за штуку.( Польша)
Заберу 0960572762
Ок, Сергей, напишите пожалуйста в личку ваши данные.
У меня все под мамами. Если приходится кого-то самой кормить, для меня это просто каторга.
З практики знаю , якщо ссуть козу то важко перевчити. Але бачив, що буває чудо. У моєі мами всі змалку пють змисочки, як старі, але треба стояти над кожним і умовляти. Правда далі лекше, самі пють.
У меня все спокойно отлучаются от коз в возрасте 2 месяца.
И если бы кто продолжил воровать моё молоко и коза позволила бы себя сосать - вот это для меня реально было бы чудо… только очень нехорошее.
Послухалась мене моя Василина, котитись і не думає, видно чекає вихідних
А ось Луна дуже інтенсивно почала наливати вим’я хоча її ще до 26.01. час є… Складається враження, що вона хоче Васю випередити. Поживем-побачим…
Та скільки там до вихідних - один день, і той передсв"ятковий. В разі необхідності прочитайте співробітникам колядочку, ( на сторіночці ЛПХ “Рог изобилия”) і сміливо ступайте додому. Колись мій тато розказував таку байку; приходить чоловік на роботу, а керівник його і питає; Василю, чого ти не був у понеділок на роботі? - Бо я був на весіллі. - То ж треба на роботі бути! - Робота була й буде, а свальби вже нема!