Я так поняла что всем можно, специальной темы тоже не нашла.
Можна, Олеся, можна!
Буде зовсім нецікаво, коли писатиму тільки я
Со второй половины сукозности, но нужно опять таки смотреть динамику, чтобы уточнять сроки.
Все индивидуально.
Зоя молодец) Здоровскую тему для дневника придумала!
Конешна здоровскую ))) Зоя на рекорд в этом году метит ! А я все , блин , хожу вокруг да около … ну не хотят меня девки мои радовать .
Когда уже тот ДЕНЬ настанет ? И сопли под хвостами висели , и пробки вроде повыскакивали … и тишина . Капец ! Я устала уже до них бегать … похудею нахрен в этих ожиданиях …
А сроки-то на когда? И кто там первый в планах?
Да фиг их знает … Дизель с ними 10 дней был , все тогда погуляли … одна Лайма перегуливала ( и то я не уверена , что она беременна по второму перегулу ) .
а що, може кізна коза охоту мати?
Питаю, бо Шон сьогодні на прогулянці дуже на Пасочку мою реагував. Вона правда відбивалась, але він був дуже настирливим, давно таким не був.
Раньше у меня была коза - любительница секса ))) Она два года меня доводила своими перегулами , а рожала по первому сроку . Я тогда своего козла не имела , так что эта стервочка катала нас с Юрой по мужиках , да еще и за деньги .
ви того й козла напевно завели?
Це ще вилами по воді писано… таблички то нема
Я також навколо своєї Василини ходжу , у всі дирочки-щілиноки заглядаю
А здається, що Луна швидше розродиться, її термін 26.02
Барбінка також на 26.02 записана, але про окіт не задумується
Підкажіть, на якому строці починає рости і наливатися вимя.
Вчора я таки була права…
Сьогодні неділя, свято вирішила поніжитись в постелі лишніх півгодини…
Але собака біля хліва здійняв такий лемент, що мусила вставати…
Зайшла до кіз, а а Луна саме в цей час народила… Всі кози стоять спостерігають, а вона чистить
дітей. Народилось два козлики чорно-білі ламанчульки, Федоровичі
Через годину відійшов послід. Дітей лишила під мамкою…
Надіють що Василина надивиться на чужу дітвору і сама надумає…
[quote=“zoia1, post:394, topic:25194, full:true”]
Запросто может быть - у меня вон Моня на 3 дня раньше родила, подозреваю из-за того что Орысиных козлят почуяла
Зоя, поздравляю с новорожденными!!!Но вы наверное даты перепутали,26.01 был срок,да?
А моя Няша крылась 24.08,жду…
Дякую!
Точно переплутала
Клас ! Вітаю ! А мої на том же місці і не думають …
Сергію, це вже сутто індивідуально. Але першокотки переважно починають відбивати 3-3.5 міс . кітності (але є особи які мають дівоче вимя ще навіть до парування)
Старші кози починають поступово наливати вимя десь 10-15 днів, є різні виключеня моя Луна цього року за 3-4 дні налила (вона з тряпоки просто на очах стало роздутим шариком
Вітаю Зоя, показуйте кавалерів, а вони сусліки чи ельфіки?
Дякую, Галю @1707antik, мої пацани народились ельфиками. У них мамка ельф, татко ельф… я десь в глибині душі надіялась що , можливо, таки десь проскочать саме оті 25% сусликів… Але ,маємо те що маєм…
Ввечері принесу до хати на фотосесію. Можливо комусь потрібні і такі женихи. Луна має вимячко і дійочки дуже гарної форми і, саме головне, молочко смачнюче
Чоловік каже, що за новонароджених хлопчаків потрібно хоч 30грам випити