спасибо, но там нет качественного состава расписанного
Добрий день. Я чекаю на посилку. Гроші скинула 6 днів назад.
Можна замовити “Кальфостонік”, ск. коштує. Ціна суданки.
Кальфостоника сейчас нету ни у кого. Он на переригестрации. Суданка еще есть , цена 30 грн/кг
Виталий, напишите, пожалуйста, когда кальфостоник появится в продаже.
Уже появился
Виталий на ФБ писал.
Спасибо, Наталия. Я там не часто бываю.
День добрый . Да наконецто появился ![]()
Виталий, пожалуйста, загляните в Вайбер
Всем добрый день. Ликвидация остатков семян клевера . Для козоводов 70 грн/кг. Мин заказ 1 кг.
Отправка Укр почтой, Новой Почтой, деливери. Наложеным и по предоплате.
Ограниченое количество!
С Уважением.
http://kropyva.com.ua/product/конюшина-червона/
Хочу вас очень поблагодарить.Семена качественные и дают отличную всхожесть…У нас уже взошли люцерна.овес.тимофеевка и клевер.Спасибо вам и удачи.
Добрый вечер! Отправки у Вас только НП?
Добрый день, а у вас есть соль с минералами? Желательно с дыркой и веревкой.
Добрый день. Ветеринарные препараты корма и зоотовары - да. Только НП.
Клевер могу и укр почтой отправить.
Да, есть. Цена 135 грн.
Доброго дня шановні форумчани. Я дуже вдячний цьому чудесному форуму за старт моєї невеличкої справи в 2018 року саме наприкінці серпня-початку вересня. Тобто Нашому магазину вже 3 роки! О_о
Тому збираюся віддячити Вам подарунками. І спершу подарую 2 корисних сувеніри двом найактивнішим моїм клієнтам. Визначу їх по параметрам найчастіша періодичність замовлення. Склалося враження що вони тільки в мене і закупають товари.
Тому для них це також стане сюрпризом, сповістять про отримання подарунку вони також самі ![]()
Чекайте, зовсім скоро ![]()
Далі буде …!
Всім привіт
, як і обіцяв я двом форумчанам поїхали сувеніри, якщо у Вас з’явилося повідомлення від Нової Пошти, що Вам приїхала посилка , не хвилюйтесь то я ![]()
Дякую , Віталій , за подарунок … повідомлення з НП прийшло , тому , як тільки заберу посилку - напишу .
Так приємно отримати сюрприз , чекаю зустрічі з ним , наче дитина ![]()
Доброго дня!
Підкажіть, чи є у наявності Кальфостонік і яка його ціна.
Також цікавить які маєте лизунці?