Не зверьём единым 😉 , или ... мои творилки ...

Да, из ткани. На 2 змеи ушли все запасы старых джинсов и брюк :wink:

2 лайка

Вот и у нас тоже толку нет ни в одной комнате , но потихоньку всё будет . Удачи вам ,показывайте ещё ,я думаю многим интересно :wink:

1 лайк

26 лайков

Які гарні роботи :heart_eyes: ! Коник взагалі супер!(ну подобаються вони мені ). А рибка золота під склом ,щось не можу роздивитись ? Бо зараз багато пишуть щоб не склити роботи з бісеру , та на мене краще під склом - бо як не є ,а пилюка всеодно осідає , і робота стає тускнішою.

2 лайка

Рибку вишивала доця в четвертому класі. Бісер під склом. Вживу виглядає дуже достойно. Сама робота маленька, а з паспарту виграє значно і скло додало об’єму,. А коник це схема з " Настуні". А орхідеї так цілий анекдот був. Приходить подруга, вона сама ботанік і квітковод, але короткозора, так думала, що то гербарій :joy:
В мене є ще три довгошиви, це діменшинсовські коні “Horses by the stream” , “Могутній самурай” і ще коні бісером. Всі здоровенні, і мало що пооставалося, а ніяк не впруся рогами :laughing:

2 лайка

Донечка у вас розумничка , тут ще всидіти треба :relaxed:. Моя вишивала у лікарні колись хрестиком ,по намальованій схемі ,і вже трохи лишилося - розлила ліки - малюнок змився , куча сліз ,і більше за вишивку не сідала . Краще ,каже буду малювати

це хрищенці намалювала на заручини , якось об’ємно пробувала малювати :face_with_monocle:
А моя сестра їй подарувала схему з Леді Баг бісером , спробуємо новий заход.
Орхідейки реалістичні вийшли :wink:.
А рогами впиратися вже скоро ніколи буде - на городі :grin: і рогами і копитами , а потім і голку в руках не відчуваєш :joy::pensive:

12 лайков

Ці іконки вишивала десь років вісім тому …
Якось підсіла на бісер ,бо швидше ніж хрестиком ,тим більш по намальованому … Та нитками все одно подобається більше … І ще одна робота не дошита, велика ікона Серафима Саровського , тільки почала …

19 лайков

какая красотень!
а я вышиваю крестиком и вяжу. Вязала собачью одежку это был 2006 год тогда описание нигде не было!

или вот так
Детские шапочки thumbSAM_2206_726f420b thumbSAM_2208_5390181a thumbSAM_2203_d990b22e
Моя первая и на данный момент последняя вышивка. Николая Чудотворца так и не закончила(kgrNcm2_OTA
как то так

19 лайков

Собачки такие смешные в костюмчиках :hugs::+1:. Вязание сейчас очень модно , и для животных и для людей , и учится проще - много мастер- классов можно найти.
А то ,что не закончили работу - так может в ближайшем будущем ,снова захочется вышивать и потихоньку доделаете :tulip:

1 лайк

Мы распаковывали немного ящиков , которые стояли после переезда ,аааж 8 лет. А там - немного работ , наконец-то вытащили их .

Немного вышивала бисером . Но крестиком больше нравится.
И мой любимый рыжий конь…
Правда не совсем рыжий :shushing_face::wink:

27 лайков

Очень красиво. Особенно малина. Она, как нарисована. Завораживает.

1 лайк

Спасибо Снежана :tulip:. Их было три картины - клубника, вишни и малина . Вот мне малинка тоже больше всего понравилась .

1 лайк

Вишивала подушечку 12років тому, в коляску , будучи вагітною :hugs: . Трохи потускніли кольори з того часу … У донечки найулюбленіша

24 лайка

Всем привет , а у меня есть коза-вышивальщица :wink::rofl::upside_down_face::face_with_monocle:

25 лайков

Головне щоб голку не хапанула.

1 лайк

Будемо стежити :face_with_monocle::slightly_smiling_face:

1 лайк

О-о-о! Пані Олю,у Вас і кози вишивають! :laughing:, То вже швидше робота піде, то такі помічниці,що все в них миттю! і борщовий набір зберуть на городі в секунду і квіти прополють, прання порозвішують ,мені ще зачіску одна робить постійно,каже чого ж я не стрежуся,з такии довгим волоссям хожу,треба трохи філірувать(зубками) трудяжки! А я забула пензлики на лавці,то вони мені їх розтягли по всій окрузі,добре що хоч не пожували,вони їм напевно медовими акварельними фарбами пахли,то вони їх і потягли… "юні художники":laughing:
А взагалі у Вас дуже красиві вишиті роботи, для мене вишивка,це щось надзвичайне! Бажаю Вам творчої наснаги та успіхів в цій кропіткій праці😍

5 лайков

Дякую Свєта за побажання :two_hearts::rose:. Та з такими помічницями багато не повишиваєш , да і взагалі коли є господарство тоооо…

А ця кізка , що на фото , напрочуд спокійна , характером у свою маму , тому тільки з нею можна “вишивати” , від інших треба миттю ховати все ,щоб не було в руках :roll_eyes::wink::rofl:

3 лайка

Подарунок першій вчительці . Задоволення від процесу я отримала :face_with_hand_over_mouth::wink:. Завтра донька подарує , і тоді буду думати чи сподобається їй :thinking::grin:

Ще пошию тренд цього року - масочку і букетик квітів :wink:

19 лайков

І так спакували

Можливо ще комусь ідея приглянеться :hugs::wink:

12 лайков