Зоя, это печеночница?
Так, це вона. Правда красива? Особливо раньою весною коли все навкруги ше чорне та похмуре.
Покажу ще частину своїх тюльпанів, їх дуже багато різних видів і кожен зачаровує своєю красою. Ось ці прості ранні, зацвітають самі перші
Очень красивые цветы! Видно, что в них много вложено души и сердца. От такого " цвітника" должно быть всегда хорошее настроение… Такая красота…
Це точно приходжу до своїх квіточок і про всі негаразди та проблеми відразу забуваю. Особливо люблю сидіти ввері (вдень не дуже посидиш), коли спадає спека, квіточки пахнуть, цвіркуни співають…Хочу літа:slight_smile:
красотень у Вас!!!
Цветник у Вас просто потрясающий! Волшебный мир!
Клематиси- ліани, які полюбляють відкриті сояічні місця. Але при посадці цих росли потрібно притяняти їхне коріння, яке полюбляє вологу. Для цього модна посадити поблизу низькорослі багаторячні квіти чи однорічники, які створять тінь у підніжжя клематисів. Клематис це ліана, яка потребую опори.
Дуже гарно получається, коли посадити разом 1-3 клематиси різних кольорів з однаковим періодом квітування, тоді в період цвітіння на одному кущі з’являються різні квіти
Зоя,вы умничка! Я как и вы не представляю своей жизни без цветов. Поэтому знаю, сколько труда и любви требует эта красота. Первое, что я сделала когда мы купили дом в селе, я заполонила все цветами. Они росли у меня кругом. Постройки планировались, а цветы уже росли:smile:
Очень люблю лилии и клематисы. Это мои фавориты. Летом это петунии. Они создают яркие цветовые пятна все лето.
Могу о своих цветах говорить долго и много😄
Соберусь как то и тоже сделаю древничек по цветам. Будем делить опытом.
Зоя, какой группы обрезки клематис Хайгли Хайбрит? Я давно к нему присматриваюсь. Розового у меня нет.