Не продали азидин

Каменское. Всегда покупала азидин в ветклинике без проблем. Сегодня дочке не продали, сказали без рецепта не отпускают. Что это? Кто что знает?

А не проще заказать через интернет?

Саме сьогодні купувала азидин та антибіотики, продали без проблем. Поспілкувалась з продавцем щодо нововедень в нашому законодавстві з приводу продаж антибіотиків

1 лайк

Цей же закон ще не ввійшов в силу

Очевидно, это самоуправство.

1 лайк

Не менее 300грн заказ. Подскажите пожалуйста где можно купить.

«Протимікробні ветеринарні лікарські засоби – антибіотики, наразі залишаються основними лікарськими засобами боротьби з бактеріальними інфекціями у ветеринарній медицині. Неконтрольоване, надмірне застосування таких ліків у тваринництві призводить до того, що проблема стійкості до протимікробних препаратів є серйозною загрозою для здоров’я людей. Для забезпечення контролю за використанням антибіотиків Мінекономіки розробило відповідний наказ, який є обов’язковим до виконання операторами ринку. Для підготовки до нового регулювання встановлено перехідний період до 21 березня 2023 року, коли наказ вступить у дію», — прокоментував заступник міністра економіки України — Торговий представник України Тарас Качка.

Повідомляється, що, окрема, наказ розроблено на виконання Закону України «Про ветеринарну медицину», прийнятого Верховною Радою України 4 лютого 2021 року та Національного плану дій щодо боротьби із стійкістю до протимікробних препаратів.

Довідково:

Антимікробна резистентність (АМР) – це зростаючий ризик для здоров’я громадян, світова загроза. Кількість різних резистентних (стійких до дії антибіотиків) бактерій, що передаються людині від тварин, щодня збільшується, оскільки для лікування тварин використовують фактично такі ж антибіотики, що й для лікування людей. Найбільша небезпека, що викликає розвиток протимікробної резистентності у ветеринарній медицині, це біотрансформація антибіотиків з тваринницької продукції до організму людей.

1 лайк

Доча в слезах вернулась, ничего не смогла доказать. Попаду в город, порву, сволочь

2 лайка

Подивіться тут наче немає обмежень по замовленню
https://ukrzoovet.com.ua/

Я заказывала в магазине “33 коровы”

1 лайк

Сволочи! Понимаете, к чему они ведут? К уничтожению животноводчества!

5 лайков

сколько лет дочери?

1 лайк

17, но выглядит моложе

1 лайк

Ну так может причина в том что она не совершеннолетняя ,это всё-таки серьёзный препарат

1 лайк

Тоже так подумала. Детям без паспорта не продают, да и с паспортом не всегда, если что-то вызывает подозрение

Год назад там же ей продали. Нет, сказали, нужен рецепт, да и вообще зачем козе азидин

Паспорт у нее есть

Спасибо! Там на 100грн можно заказать

1 лайк

А на зооветпостач не нашла

Аня, им лучше звонить. Сайт у них барахлявый. Я тоже пару дней назад делала заказ, так не нашла на сайте свечей внутриматочных. Но они есть в наличии.

2 лайка