Наше господарство -це кози, кури, качки і кролі. Львівська область.

Вітаю, Ала! В Івана дійсно хороші кози, не пошкодуєте. На сир і масло!

4 лайка

Дякую! Маю надію, що надої будуть радувати. В перший день трохи менший був надій ніж Іван надоював, але вона ще не звикла до мене. Все буде добре!

2 лайка

Это логично, у козочки стресс. И корма другие.

3 лайка

Я в кози окот приймала, мені віддає все повністю, хоч мама коло неї щодня. А мамі зажимає, лишає своїй улюблениці кізці. Це при тому, що коза нікуди не подорожувала.

2 лайка

Привіт! Хочу купити доїльний апарат, бо маю проблеми зі спиною і почали дуже терпнути руки , і не можу доїти кози. Підкажіть буль ласка, який апарат краще купити ? Може хтось дасть ссилку де купити доїльний апарат?.Маю чотири кози, три кози мягкі, а Белла( ця, зааненка, що я першу купила, тепер чомусь стала дуже тугою в доїнні? Вона вже збільшила надої , вже дає 3,500 літри молока на добу . А давала спочатку дві літри. Але чомусь з кожним разом все тугіше доїться? Чому так? А в мене терпнуть пальці і мушу купити апарат. Які плюси і мінуси в апараті підкажіть будь ласка? І де його купити, який кращий?

1 лайк

Есть темы про доильные аппараты и отзывы,я не могу Вам ссылку вставить,поищите через поисковик.Я себе тоже вчера заказала доильный аппарат.
Доение коз доильным аппаратом от А до Я Получилось)

2 лайка

Тут
Почитайте, Сашко купив собі і дуже задоволений. Вище по темі пише про нього.

1 лайк

Дякую! Який ви замовили апарат? Скільки коштує і на яку кількість кіз? Дайте будь ласка ссилку .

1 лайк

Ответила Вам в личку.

1 лайк

Дякую! Ви задоволені роботою апарата?

1 лайк

Привіт! Хто може дати пошаговий рецепт будь якого сиру твердого і згущонки з козячого молока? Дякую!

Алла, нажмите на лупу в верхнем правом углу, появится поисковая сторка. Там пишите, что хотите найти, выберите расширенный поиск и всплывут ответы по запросу. Есть тема по сгущенке, по твёрдым и мягким сырам. Там все по шагову расписано. Удачи

5 лайков

Я довольна этим аппаратом,хотя сравнивать мне не с чем.