Укажите в названии темы территорию, где вы находитесь. Подробнее о родителях козлят. Их фото.
Назар,рада бачити вас на форумі😊Створюйте свою сторіночку,Впевнена всим буде дуже цікаво😉
Відео мамів можу вислати на вайбер
Такий красунчик, як іграшка.
Оголошення привертає увагу. І все…
Напишите , сколько стоит такая прелесть.
Людина з Західної України .Там свій акцент.Даремно ви так…
Неля, вибач, я зрозуміла, можеш написати, які козенята продаються?
Я думаю переді мною немає за що вибачатися.А людина тільки зареєструвалася на форуму ,тому не варто її так приймати,бо враження від нас будуть не дуже…Згадайте себе на початку на форумі.Це чисто моя думка.За козенят я думаю Назар зайде і сам розповість.Я особисто його не знаю,переписувалась ,досить приємна і відкрита людина.Це все.
Ціна на козлика до місячного віку 600€ якщо я правильно зрозуміла.
Будемо чекати. Фото дуже цікаві, я теж новачок у козоводстві, не можу зрозуміти, породу кіз(на фото).Дякую.
На фото в обьяві Мурсія Гранада .Але тут звичайно багато запитань…Я так розумію що офіційно в Україну вони не завозились .Тому ,Назар ,тримайтеся:wink:
Тепер мені дуже соромно, я не знала, що у назві оголошення порода кіз. Я думала, що це альпійці.(схрещені породи)
Кози породи мурсия гранада з документами з роздословними завезені з Іспанії, ціна на молодняк 0-30 днів 600€ старіші місяця 700€
А які надої у цих кіз?
Після першого окоту 3-3,5 літри но вони ще роздояться
А яке їх молоко на смак, жир, білок? Чи можете показати вимена дійних?
Чи даєте документи на козенят?
Дякую.
Дуже цікавить козлик.
Козлики і козочки в одну ціну?
Аналізи молока ще не робили ціна на козлика чи Козочку одинакові
Документи на молодняк не даємо, фото вимені можемо зробити
Сделайте пожалуйста