🐐МРІЯ (My sweet dream)

Рижик дуже образився, що принесли Сірого. Не заходив у кімнату, сумував. Але через деякий час вони здружилися. Хоча інколи Сірко так дістає, що Рижий проситься на двір, хоч і не дуже хочеться☺️.

11 лайков

Привіт! Сірка вже пора на дієту:face_with_hand_over_mouth::joy:

3 лайка

Колись із Барсіком і Олесею форумчанкою була дуже смішна історія :face_with_hand_over_mouth::grin:. Олесю вкусила собака і вона боялася чужих собак. Коли вона приходила до нас у двір, Барсіка або закривали або ставили на ланцюг. Було жарке літо, мій чоловік у дворі в одних шортах копав траншею. Телефонує Олеся, що вже під двором. Я закриваю Барсіка у кочегарці. І не туди, що другий вхід у будинок відкритий. Заходе Олеся, в цей час Барсік вилітає з центральних дверей і летить до неї, Олеся кричить і чомусь летить до мого чоловіка (як тоді вона пояснила, бо на той момент він був "саме високе місце у дворі":joy:). Олеся хоче здертися на нього, чоловік в шоці, Барсік в шоці, я з дочкою від “зрєліща” аж поприсідали від сміху, хватаю Барсіка, закриваю у будинку. Потім всі сміялися аж до сліз. Через деякий час Олеся з Барсіком здружилися, роби з ним що хоч! Бо Олеся приходила і розмовляла з ним, говорить “ти сама красива вівчарка у світі, ти красунчик!”, а він сидить слухає, оченята примружив від задоволення:hugs:. Тепер Олеся може прийти, коли нас нема, погодувати наших пітомців, якщо ми просимо:slightly_smiling_face:.

23 лайка

Скінчилися сердечки:frowning:. Так, ми тепер з Барсіком корефани:joy::joy::joy:

7 лайков

Ой, нахохоталась, пока читала.

5 лайков

Це ще Оксанка упустила той момент (пожаліла мене😂), що я здиралася на її чоловіка як на пальму, але від роботи він був мокрий і брудний і я злітала щоразу на першу позицію, і знову вверх, не здавалася😁, при тому продовжувала кричати, що аж у вухах дзвеніло😂. Якби хтось це зняв на відео, були б мільйони переглядів🤭

20 лайков

уже представила себе картинку. :crazy_face::crazy_face::crazy_face:. Сижу возле компа и сама себе хихикаю… внук спрашивает - Ба, шо сталося!?

7 лайков

Розсмішили :+1::+1::+1:, я ні вас ,ні того чоловіка на якого ви дерлися вжизнь не бачила ,але моя фантазія мені це тааак розписала :grin::grin::grin::grin::smile::smile::wink::joy:, короче - настрій піднявся .

11 лайков

Не стало мого Сірка☹️. Скрізь уже дивилася, питала у сусідів, випустила погуляти і зник…

4 лайка

Сьогодні розбирали порося. Дуже втомилися.

5 лайков

Тяжелое это дело! Зато вкусноеееее!

3 лайка

На різдво і ковбаска і кров’яночка!

4 лайка

Так, тепер ми запаслися, завдяки великій родині🙂

4 лайка

Оксанко! Вітаю з Новим роком! Всього тільки найкращого!

4 лайка

Дякую! Взаємно!!!:christmas_tree::christmas_tree::christmas_tree:

4 лайка

Вже все готове до столу, залишилося дочекатися гостей☺️
Усіх учасників форуму вітаю з новим роком!

13 лайков

Радісних новорічних свят!

2 лайка

Дуже приємно, Свєточко, взаємно!

2 лайка

Оксанко, викладаємо фото під ялинкою! Думаю, Сірко повернеться, радує, що він товстий і вже майже дорослий.

2 лайка

Так, потрібно прийняти участь☺️

2 лайка