Моя маленька ферма "Соломка"

Смешной, на альпаку похож :smile: Ирина, а когда вы барана будете в стадо пускать для покрытия?

1 лайк

Він весь час в нас ходить з стадом,тому і народжують в різнй час, А це заказала фартухи і барану і цапу. Тепер будемо парувати десь з вересня місяця. Погодували молочком і зразу на молоду травичку :hugs:

5 лайков

Поздравляю! Из всех барашков мне ваши нравятся больше всех) Прелестный малышок!

4 лайка

Весь час дивуюся ,як прикольно можуть спати козодітки і тут вони випереджають в фантазії ягнят набагато :grin:…шкода телефон не завжди зі мною :nerd_face:

Наш Патріс просто спец в поспати в “гарній позі” :blush:

23 лайка

Красунчик, но цвет конечно поменял кардинально )) нубы есть нубы с цветом всегда практически сюрпризы интересно какой в итоге будет :hugs:

1 лайк

Так,Патріс це особлива історія…я вперше так закохалась в козла :smiling_face_with_three_hearts: :sweat_smile:
Ось як він міняється і ще точно не знаю який буде,коли стане дорослим :nerd_face:
Це перший день дома…

Трошки підріс…

І свіже фото :upside_down_face:

20 лайков

Поряд козочка від Сергии (найбільша лизуха :heart_eyes:)в них один день різниця в народженні і вони просто нерозлийвода,весь час разом :hugs: :hugs:

6 лайков

Да ушастики с ушастиками ))

1 лайк

Моє вітання друзі козоводи і не тільки :smiling_face_with_three_hearts: :wave: Давно не писала та стараюсь слідкувати за новинами по мірі можливості :blush: Багато що сталося і приємного і не дуже :pensive:…та буду тільки про хороше. Діти ростуть і дуже швидко і мій середній син вже студент :hugs: Вступили до Черкаського національного університету ім. Б. Хмельницького математичний факультет. Старша донька так і працює в Києві ,найменша вже пішла в 7 клас. Час так швидко біжить :innocent:

26 лайков

Зробила маленьку фотосесію своїх козодіток :smiling_face_with_three_hearts:
Перший мій любимий козлик Патріс :heart:

Всі інші дівчатка по віку,бо люблю їх всих сташенно :heart_eyes: :hugs:
Юнонна :heart:

Котя :heart:

Кора…ще називаємо КореФОНя, голос в неї поставлений чудово :heart_eyes: :heart:

Мірінда :heart:

Адель :heart:

34 лайка

А ще мої Лакончики :smiling_face_with_three_hearts: :heart: Куди ж без них,пострижені ,але таке аномально жарке літо :sleepy: Їм дуже важко, але ще доїмося (вже 8-9 місяць). Баранчик стає бараном :blush: відіпхнути з місця неможливо,якщо він не хоче,але весь час просить почухати животик :sweat_smile:

29 лайков

Патрис сильно поменялся! Девульки- красавишны!

1 лайк

Так ,Патріс це моє диво :hugs: :heart:

3 лайка

Гарне стадо росте.

5 лайков

А это наш мальчик, уже вырос и вредничает, пытается нас бодать…

22 лайка

От барани по характеру дууууже схожі :sweat_smile: :sweat_smile: :sweat_smile:

2 лайка

Красуня уже беременна, а Лисичка ещё и не гуляла… сейчас похолодает, надеюсь поприходят в охоту. А то молоко сбавили, около литра получается, в день…

1 лайк

Так в мене теж стало мало молока старші дають літру,і ті що пізніше котилися,але на “Єко фермі лакон” нам говорили що так довго не доять і 2 місяці годують ягнят. В нас все не так…все довше робимо і доїмо і годуємо ягнят :blush:

2 лайка

Запрошую взяти участь у конкурсі :fireworks:

@Kirina Ирина, какие же овечки у вас красивые :heart_eyes: первый раз таких вижу

2 лайка