Молокозгортаючий фермент MEITO (Мейто)

Ренін «Мейто» - фермент (реннет) для зсідання молока. Препарат натурального рослинного походження, без участі геномодифікованих організмів. Є незамінним компонентом при виробництві всіх видів сирів. «Мейто» був отриманий в результаті бродіння грибкових культур. «Мейто» апробований та визнаний придатним до використання у виробництві усіх видів сирів.

фермент «Мейто» має два види фасування, що дуже зручно при використанні як у виробництві з великими об’ємами, так і для малих фермерських господарств. Розфасовка у металеві банки по 100 грам містить у собі поліетиленовий герметично закритий пакет зі 100 грамами нетто ферменту «Мейто», вимірювальну ложку номіналом 1 грам для зручного розрахунку внесення ферменту в молочну ванну будь-якого номіналу та капронова кришка для зручного зберігання ферменту після відкриття герметичного пакету. Таким чином, при щільно закритій банці фермент щонайменше контактує з повітрям і не втрачає свою активність. Другий вид розфасовки – алюмінієві герметичні пакети по 1 граму ферменту.

Дозування: 1 грам на 100 л. молока.

Відправляємо по Україні Новою поштою.
Тел.: 093-618-00-85


*ціни вказані станом на 24.10.24 та можуть бути змінені