Мой домик-Цуповград

Звісно, вчити англійську. Дивно, що навіть постало таке питання. Якщо і жити там не будете, то без англійської зараз нікуди.
Українську також вчити, адже ви українці.

8 лайков

Чем больше знаете языков, тем лучше. При изучении мозг развивается.

10 лайков

А як з мелким? Яку мову для нього першу чергу. Звичайно відразу англійську наврядчи зможу,бо не знаю. Знає тільки донька і старший син трішки.

4 лайка

Живи як Бог дає, говори з ним своєю звичною мовою, а англійську він і так краще тебе буде знати.

7 лайков

Моя рідна мова російська. І не тому, що я якось там «тяготею» к РФ. А тому, що це мова моїх батьків і я не вважаю, що маю це забувати. При цьому я можу майже вільно спілкуватися українською. Стараюсь відповідати так, як до мене звертаються. Я не вважаю за потрібне підлаштовуватись під когось. Але має бути повага один до одного. Дома я здебільшого спілкуюсь російською, бо мені так зручніше. Чоловік коли як. Його батьки спілкуються українською. Тож мої діти чують і ту, і ту. Не бачу в цьому нічого поганого. В школі донька вивчає українську і англійську.

11 лайков

Кажется, это вообще не сильно проблема, по сравнению с остальным. Делайте как вам удобно, дети у вас всяко будут как минимум билингвы. или больше)

2 лайка