Вітаю, Аннушка з Днем народження синочка! Добре що виїхали, бо Золочивщину так трясе, останню неділлю( тиждень) особливо. Гупа не по-дєтські, аж штукатурка на голову сипеться. Зовсім не похоже на кінець війни. Так надіялась на переговори, а воно якесь мародерство. Як казали старі люди, з бідної людини ще й свитину зняти.
Дякую всім за привітання. Так, сумно, чомусь дивлячись новини,дужче стали бити наш край. Більше шахедів і кожну ніч майже. Але все одно,як кажуть надія помирає останньою. І сподіваюся що все буде добре.
Вітаю вашого синочка з днем народження Аня на дідуся не сердіться дуже важко в такомі віці перенести розлуку йому хочеться бавити своїх внуків в живу а не по відео звязку а ще в такому віці батьки надіяться що в лиху годину їхні діти будуть поруч а не за тисячі кілометрів нажаль такі реалію війни
Технологія (в освіті, навчанні) - (в значенні) цілеспрямований системний набір прийомів , засобів організації навчальної діяльності, що охоплює весь процес навчання від визначення мети до отримання результатів.
На рахунок технічних елементів і методології, то це і є керівництво з фундаментальних (основних) принципів навчання.
Фундаментальні принципи в навчанні, які допомагають засвоювати те, що людина вивчає і застосовувати на практиці добуті знання без зайвих перешкод.
Чому дитина/доросла людина не хоче вчитися?
Чому дитина/доросла людина не може застосовувати те, що начебто вивчила?
Чому дитина/доросла людина кидає навчання?
Чому в період навчання бувають різні стани у дітей/людей, від апатії до загрози матеріальній базі школи (як мінімум)? І що з цим можна зробити, щоб це попередити або виправити.
Також можно застосовувати ці принципи для допомоги в навчанні іншим.
Це курс, який людина вивчає і потім використовує в житті усюди, де є слова, інформація.
Анечко, з Днем народження синочка! Нехай росте здоровим в щасливим, не знаючи й не пам’ятаючи війни!
Дякую. Дуже хочеться. Ще не знаю де будемо, напевно всі чули,що хоче українців з Америці вигнати. А нам поки нікуди їхати. Чекаємо і сподіваюся що все буде добре.
Обіймаю, але від нас нічого не залежить. Ми в Європі теж на пташиних правах. Якщо що, будемо кататися по країнах на заробітках, але не повертатись
Чесно кажучи, так часто згадую життя в Цупівці. Прогулянки з козами, качечки, двір кайф, природа, поїздки на велосипедах. Дуже сумую за такими моментами. Там у суботу ми робили сімейні дні. Після більше не виходить так.
Ох. Як же хочу жити знову, так як раніше мати кіз, прогулянки. Розумію, що вже діти частково можуть розлетітися. Тим паче хочеться до природи. Легше переносити. Кози це такий кайф, терапія просто супер.
Не знаю,чи буде ще таке щасливе життя?
Згадую свою подругу бабусю яка казала , завжди тримати кізочок бо в тебе дітки. Я тепер сиджу і кажу,що бувають випадки коли життя не дає можливості це зробити,хоча малюк з’явився і йому потрібно теж. Є молочко,сусідка привозить. Але це тільки молочко. Без терапії (.
Щасливе життя буде, якщо ви його так будете сприймати. Всім важко, особливо перші півроку. Головне, що ви з дітьми в безпеці і перед вами нові можливості
Вчора нарешті зробила сир з козячого молока. Мені сусіди знову почали возити,а воно ще не дуже смачне пити,перше молочко,але я і мелкий син п’є і подобається,а це багато його не вип’ємо. Узяла на амазоні замовила мейто,і зробила сир,так чуть за вечір не з’їли. Малому теж сподобалось.
Воно то так,але напевно всі чули що Трамп хоче всіх українців які прибули в період війни департувати,не знаю зробить не зробить. Але знову сидимо в очікуванні і нібито на сумках. Тобто лишнього нічого не купуємо. Те що не можемо забрати з собою. Крім ото дві машини є. І то … Якщо що, прийдеться щось шукати в Європі.
та у него семь пятниц на неделе.. то он туда, то он сюда..
еще один … даже не знаю как сказать, чтоб не матом.
только за Бога и держаться