Милыны козочки в Степанках

и того у меня 7 козочек и 4 козлика жаль нечем фотографировать в сарае получается темные но потеплеет выложу .

4 лайка

Це козенят цьогорічних чи дорослих кіз?

1 лайк

це цього річних уже 8 кізоньок і 5 козликів не щитая одного вивихнуте бедро і двоє мертві це кізонька таких 3 привела грішу на те що штурляли ну це не кінець окотів

2 лайка

тримаєте їх під козами?

Може я зовсім з відхилом але мені здається що розумію своіх підопічних часто вечеряю а мій пес сидить рядом і дивиться мені в вічі немов каже чого сама іси поділись. Так і кізоньки по очах бачу що вони від мене хотять а маленьі просять допомоги немов кажуть хочем жить як се добре радію з ними і депресію як рукою знімає .Це моі думки в письмі.Може ще хтось зі мною згоден.

10 лайков

Люда, як там козлик?

Ви праві, вони все розуміють.

Наташа потрошку ходе колінце всередину а на копитце не стае а тільки на кінчик як балярина годую то з соски то підношу до кози а вона стоіть тоді отходе то я привьязувала в общому граюсь а гарнюнє по спині темна полоска оченята обведині і носик наче макіяж зробили може виходиться .Сьогодні козочки дали вихідний хоч уже перехожують 3 особи

2 лайка

заічаю що кізонька не стоіть як козеня хоче істи приходиться сидіть держать іі потім дою доіться гарно утром 1500 та докормлюю з пляшки тільки пляшка не подобається.Жду окотів 3 кіз уже перехожують бачу сьогодні повинні.

2 лайка

Удачних окотів, Люда. Буду тримать за вас із козками кулачки.

1 лайк

стогне одна і пошти все время лежить а малючок потрошку вихожується.Підхожу до сарая чую козенята кричать я туди а коза відкрила загорожу і в проході малі і вона бігають концерт.

2 лайка

Ну і добре, що виходжується.

1 лайк

як би бачили як в очі мені дивиться як же я іх люблю а мамка на третій день після окоту получається дає 3500 молока за день я іі як забрала вона була первістка то 700 грам давала тому мені і оддали а я пожаліла щоб на мьясо не пішла тепер радію як дитина

7 лайков

Хороша козочка. Ви ж їх любите і вони вам відповідають на вашу любов молочком.

1 лайк

сказали б мені ще 10 років назад що будуть у мене кози і я так буду іх любить не повірила б нізащо а тепер думаю як я багато часу упстила

5 лайков

У мене вітчим протримав все життя корову. І завжди казав , що кози в нього ніколи не буде. А тепер чотири кози тримає.

5 лайков

так чоловік казав не дай Господь щоб мекало в дворі а тепер цілується з ними і всим розказує як любе

4 лайка

До мене хто приходить,то спочатку котів рахують,а потім йдемо до кіз.Коти з літньої кухні вийшли на тепло,на крильці зайняли крісло велике і гостям нема де тулитися.А їх 13.Також не всі розуміють,ці що дуже раціональні,то ще біля скроні крутять.А мене це тільки смішить.

5 лайков

Вера в мене було 11 січас залишилось 8 три пропали ми підібрали хворих треба було правильно пролічить а я кинулась як було пізно я дуже іх жалію мишей нема чим старіша роблюсь тим жалкіше всю худобу а від людей одсторонююсь не хожу по під хатами сама собі у дворі .КІШЕЧОК СТЕРИЛІЗУВАЛИ А ОДНА Є НЕ СТИРИЛІЗОВАНА ТО ВСІ КОТИ КРИЧАЛИ ПІД ВІКНАМИ ОЦЕ ТІЛЬКИ ЗАТИХЛИ ТО МАБУТЬ ПРИВЕДЕ

2 лайка

так жалко что нечем фотографировать у моего козленка ножка выправляеться потихоньку жажда к жизни делает его сильным мой хороший пришла доить мамку сегодня молока меньше чем вчера и сиси заслюняны уже с бутылкой бегать не буду

5 лайков