Милыны козочки в Степанках

Photo0073

18 лайков

молодеж радуга и снежка

У вас шикарное козохозяйство

1 лайк

Ну от, ще черкащан добавилось. З новосіллям! І до мене в гості заходьте, я Ольга , “Кози над Тікичем”, я з Лисянки.

1 лайк

Какая благородненькая молодежь :star:. не от Чернявских кровей. случайно? Фотка с псом фантастическая получилась.он глазами прям сверлит. как Джоконда .А ухи у собаки по форумному модные - вертолёты.как у процентных нубов :wink: :grin:

я уже давно читаю вашу сторінку будем дружить міняться думками.

2 лайка

сын покупал как овчарку заплатил по тем временам 70 доларов а вырос вулкан с примесями наверное простых кровей но это всеобщий любимец перескакивает любой забор и на р. тясмын купатся

15 лайков

эти глазки нельзя не любить

22 лайка

Ваши козодевочки все такие утонченные…

утонченные всмысле худенькие или модели

конечно модели, они не худенькие, они элегантные

2 лайка

Кошодевочки тоже ничего )))

одно плохо я козочек не выпасываю они даже не приучены в бывшей хозяйки тоже самое но аппетит хороший и приходится траву и ветки приносить а это тяжело сыновьям так как у нас двор 35 градусов в верх на склоне огороды а сенокос внизуя если спущусь вниз то желание чтобы кто .то под зад толкал.

2 лайка

котейки все приблудные и наплодились но уже стерилизовали а зимой сыну под капот малюська залезла сын услышал писк открыл оно ему на плечо вылезло так и домой привез думали мальчик а оказалась девочка оочень ручная назвали шнурком любил играться с ботинками а оказалась шнурка

11 лайков

Сусіди обгородили ділянку, побудували дім і тепер усе це продають. Косити траву/бур’ян лінь і запропонували туди пускати кіз, щоб постригли.
Кози сиділи цілими днями на ділянці і практично нічого не випасли - а навіщо їм старатися, коли їх дома погодують)
Мабуть, так і ваші)))

да ми привчили дома я боюсь випасати у нас городи а потім наділені сінокоси і не дай БОГ зайдуть на чужу територію а по друге з одноі сторони сусіди уже раз потравили мені кізоньок бо вітер задував запах цапка ім не подобалось так цап живи а кізоньки в конвульсіях пропали носить траву і гілки дуже важко город у низ на 35 градусів на верх я поки піднімусь то аж падаю але сини привикли зато спокіна що кізоньки живі здорові і цапків тепер трое ламанчі але запаху такого нема той був прстий і осінню чуть гарно було і водили кіз до мене тепер не чуть і я не дозволяющоб з чужими гуляли своіх хватае

4 лайка

Співчуваю… У мене по-суті один сусід у якого тільки одні тварини - гігінтські пси і він з ними гуляє, але кози від псів тікають, а ті навіть головою не повернуть - взикли)))
Але спочатку були тьоркі - не випускайте кіз, бо заважають, півні голосно вранці кричать… А я: мені ваші пси голосно гавкають)
Помирилися)
Але навколо купа виділених дідянок та там нічого не відбувається - луги. Та ще прибережна зона Десни. Я припынию главкозу і ще одну заводилу а інші далеко не йдуть…
Гуляють, але чи пасуться? Лениво щось щипають і тіньочку лежать

1 лайк

у нас теж остались з одноі сторони але всі на іх обіжаються ми теж у себе на сінокосі привязували кізоньок так вони трохи попасуться а потім полягають і лежатьа я бігаю тільки контролюю що собака не напала або не вкрали для себе рішили що краще хай дома у загороді і кіз тепер не трое а 25 голів це з цапками і малявками але після окоту треба деяких здать дуже шкода але з 10 дійних 16 літрів молока деякі по півлітри

4 лайка

марьянка всегда читаю вашу да и не только почти всех странички вы умничка радуюсь и учусь набираюсь опыта так сказать по козоводству очень приятно иметь хоть и вертуальных друзей ДАЙ БОГ ВАМ сил .

3 лайка