Миколайчик для синочка нашої форумчанки 🌟

Друзі! ! ! Доброго здоров’я всім!
От і свято святого Миколая, покровителя малечі. Звісно багатьом з нас не до свят… точніше не до святкувань… але багато діток сподіваюся…і вірять в диво… чекають якихось смаколиків та тихого вечора з рідними поруч…
Мову хочу продовжити не про всіх-всіх діток, а про синочка нашої хорошої та всім знайомої форумчанки, котра не один рік робила свято для чужих малозабезпечених діток …шила їм новорічні костюми…пригощала смаколиками…шукала необхідний одяг…
Допис хотіла би зробити закритим для нашої Ані Черноморки, щоб передчасно не побачила його, та щоб сюрприз вийшов неочікуваним. Вона його побачила б вже після отримання посилочки,якщо зайде звісно сюди…бо ні часу постійно ні технічних можливостей майже не має на відвідини її улюбленого форума-хатки…

Хто хоче долучитися і зробити малесенький вклад до неймовірного щастя для малої дитини,прошу пишіть або сюди або в приват.

Одна із її розповідей з окупації… довго тоді не могли купити якісь продукти необхідні… полиці в магазинах порожні… на якийсь незліченній раз при відвідинах магазину…їй вдалося купити кілограм шоколадних цукерок за якісь величезні гроші(це все що тоді з’явилося у магазині)… і тому тішилася дуже, бо було хоч щось для малого… Коли вона принесла той “скарб” додому, синочок не чув себе від радості… він сидів на ліжку…підкидав над собою ті цукерки і вигукував -" я богач! Я богааач! " Серце стискалося то чути… Як мало тим дітям для щастя треба…
Дякувати Богу вони змогли виїхати з окупації…

Отже.Збираю посилочку зі смаколиками її малому та її маленькому племінничку, вони живуть зараз разом. Хочеться щоб для дитини хоч на якийсь час забулися тривоги…сум за рідною домівкою…де досі у підвалі лежить його іграшковий котик з яким він не розлучався з самого малого віку… щоб він почув і зараз і по можливості і потім себе Богачом! Так мало нам в дитинстві треба було…

Хто що може і хоче передати дітлахам пишіть або сюди або в ПП,адресу в ПП дам, всі посилки які отримаю,спакую в одну велику і перешлю Анічці. Фотозвіти обіцяю.
Дякую за увагу.
Всим мирного неба :pray::heart:

P.S: на даний момент,я склала близько трьох кілограм посилку. Якщо з Вашими посилочками буде виходити якась об’ємна, то буду пакувати в дві, щоб зручно було нести їй…і їхати в маршрутці з тим “богатством” :relaxed: до села.

Хлопці не вередливі, якщо маєте бажання діткам зробити свято,то не обов’язково щось з солодкого купувати,можна передати все, що руками самі зробили, сушені фрукти, горішки, пряники печені, згущене молочко… політ фантазії тут необмежений :hugs:


Фото з інету

10 лайков

З Миколайчиком я забарилася… нам постійно вимикають світло додатково…бо на нашому дачному масиві світло є тільки від нашого трансформатора…який від перенапруги постійно вибиває… тому можу тільки по ночах пекти смаколики…якщо вимкнень не припадає на ніч. Світла більш нема чим є . Тому зібрану вже посилочку буду відправляти до Різдва (25 грудня) або на Різдвяному тижні … як буде можливість у чоловіка відправити посилку,коли в цивілізацію вибереться.

7 лайков

как хорошо вы придумали! :heart_eyes:
пойду думать, как к вам присоединиться

3 лайка

Гарна ідея ! Я підтримую … тим більш , що з Анечкою я переживала весь її шлях спасіння дітей … Буду думати , чим здивувати . :thinking: :wink:

3 лайка

Дівчата, майте на увазі, що в нової пошти є адресна доставка, прямо додому, вартість зовсім на трошкі вища, гривень на 20-30 усього, ніж при отриманні на відділення нової пошти.
Я всім дітлахам відправляю адресно, щоб мамочки не тратили часу на дорогу та стояння в чергах на пошті.

4 лайка

Таня, дякую за пораду на майбутнє :heart: а зараз в мене так наче вже виглядає, що буду знайомою передавати посилку, вона до батьків їхати буде, якраз до Ані в село завезе і тортик цілим доїде :hugs:

3 лайка