Малиновий сирник

Приймайте ще один сирничок. Малиновий, рожевого ніжного кольору та смаку.



Тісто:
100гр масла
1 яйце
3 ст.л. цукру
2 ст.л. какао
1 ч.л. розпушувача
Муки- скільки забере тісто
Змішати всі складники і замісити тісто. В плівку і в холодильник на 30 хвилин.
Сирна маса:
700 гр сиру
4-5 яєчок
1 упаковка малинового киселю
3 ст.л. манки
1 ст. цукру(неповний)
Збити окремо білки з половиною цукру.
Остальні індігрієнти збити блендером.
Обережно перемішати з білками.
Тепер достаєм тісто і пальцями розрівнюєм по формі заходячи на стінки.



Сирну масу вилити на тісто.



Відправляємо пектись на 40-60 хвилин при температурі 180 градусів.




Ну як можна без шоколаду? Обовязково його варим.
3 ст.л. цукру
3 ст.л. какао
3ст.л. сметанки
1ст.л. масла
Проварити 2 хвилинки постійно помішуючи і поливаємо наш сирник.



Тепер залишилось його з’істи😋



Що моі дівчатка і зробили. Приємного вам чаювання з таким гарнюнім сирничком.:relaxed:

5 лайков

:yum:Нямочка:yum:,дуже цікавий варіант з киселем ))). Дякую за ще один сирничок,я такі штучки дуже люблю.
Дівчатка твої як справжні судді кулінарних конкурсів :wink:.

2 лайка

Так ім пощастило. Він має дуже гарний колір. Можна вишневий зробити , буде насиченіший колір і смак інакший. Наважуйся. Приєднуйся!

1 лайк

Три посмішки, що прикрашають сирник, це самий головний елемент цього рецепту; іісти тільки з посмішкою! :slight_smile:

4 лайка