Маленькое хозяйство "Милуша"

Капець, мені у голову не лізуть ті цифри, невже настільки у нас продажні люди, жінки, але ж не тільки нада народить його нада содержать і виростить, чи хай ростуть при дорозі як сміття, як і від кого нема значення?
Я розумію що аборт не змогла або вже часу багато, але ж завчасно можна було подумать.
Може я не права ну моя думка така,
Тапками не кидать.

2 лайка

Думаю не все так мрачно.
Щодо наших жінок то народжували третю дитину, щоб чоловіка не забрали в армію.
А щодо збільшення кількості дітей " луноликих", так була ж інфа що багато переїзжають сімей малих народностей Сибіру і заселяються в покинуті квартири.
А виключення хайпового типу завжди були і всюди.

2 лайка

Хто у Луг , а хто у плуг ?

Дякую , ніколи не чула цю приказку.
Аж защеміло.

Це ж про Великий Луг приказка !
Хто в козаки , хто в гречкосії…

5 лайков

Привіт всім!
Нарешті я змогла зайти на форум!
В моїй « хатинці» позаростало павутинням, фу, треба добре віником помахати :zany_face:
Але спочатку пробіжуся по гостях.
З моїх новин- шукаю будинок, щоб купити, але вже бачу, що бюджет в мене малий трохи. Якщо хтось має пропозиції- прошу!

13 лайков

Привіт ,бажаю знайти свою домівку ,все буде добре :rose:

1 лайк

Дякую, Юлічка!
Пробігла по форуму, але може не весь доступ маю, бо якось зовсім мало тем відкривається.
Життя змінилося, цілі та завдання теж. Наразі мій головний «форум»- це олх. Я так багато варіантів для себе бачила ще місяць тому, питала за будинки, сараї, а мені казали: як приїдеш тоді й питай, бо бажаючих багато.
Вчора їздили дивилися будинок. Враження гнітючі що від самих сіл занепадаючих, що від фото/ реальність. І це Київська область. Діти категорично промалювали « тут шукаємо, туди навіть не дивимось»
Бачу, що швидко не вийде, а мені дуже терміново треба звільнити руки чудовій жіночці, яка доглядає моїх останніх 3,5 кози. Так що одночасно шукаю перетримку.
А тут ще ті Меркурії з Венерами ретроградними не в тему :exploding_head::rofl:

7 лайков

Шукаєш лише в Київській області ? Черкаську не дивишся ? Там гарні села є .

3 лайка

Іра, напиши в особисті, яку суму розраховуєш за хату. У нас багато продають, але і недешево. Черкаська обл, Звенигородський р-н. Або телефонуй 096 545 76 78.
В сусідньому селі чоловік здає в аренду безплатно, великий город і хата, в хаті. Може і продасть.І у нас сусід продає, але, кажуть, там є ньюанси. Можу телефони скинуть в особисті.

4 лайка

Привіт, Ладуся!
Ні, не тільки Київську. Але син попросив, щоб правий берег і не за пів дня доїхати. Бо він зараз готується до служби і щоб хоч іноді можна було бачитись
Я планувала щось за 5-6 купити, можливо дешевше, щоб було за що марафет навести, але вже бачу, що нічого путнього поки не видно. Але я шукаю всюди, де можна

4 лайка

Спробую по нашому району напитати .

2 лайка

Icon for this message's header
Наталі Ткаченко
Продається будинок в місті Богуслав ціна 6500$, участок 6 соток приватизовано тел.0963030407,0956173202

Увести

Ava

Перша хата в Богуславі , а інша в Обухівському районі . Кажуть , що на олх повно подібних пропозиций .

Ира по олх и ищет. Но хорошие хатки с ходу улетают.
По первому объявлению всего 6 соток. Нужно от 40. И бюджет, желательно, вложиться в 5 тыс с переездом. Остальное - это залезть в долги.

2 лайка

Ой, Ира, я смотрю, ты на форуме, а я тут за тебя распинаюсь :blush:

2 лайка

Дякую! Так в мене вже декілька сторінок промальовано з олх. Чого питала тут, бо іноді є цікаві пропозиції, яких немає на олх.
А так, да, я шукаю по всіх сайтах, збираю до купи, щоб подивитися декілька за раз, бо не наіздишся

2 лайка

Щось я чи відвикла від формату форуму, чи щось в настройках змінилося, але якось не так працює, як раніше.
Ще я трохи впала в депресію. Я розумію всі причини, а також наслідки, тому тягну себе з болота сама як і завжди :rofl:.
В мене вже мерехтить від будинків, іноді рве дах від відповіді людей що їх продають. Але це просто я відвикла від цього спілкування. В Ірландії конфлікти виникають дуже рідко і дістанціюватися від них простіше.
Я бачу, що форум сильно просів, багато хто перейшов на інші соцмережі. Поки мені немає що розказувати про кіз, то можу розповісти про життя на смарагдовому острові, як що це не буде дратувати Вас.

18 лайков

Сподіваюсь фото завантажиться

8 лайков

Це те за що я люблю Ірландію- на фоні майже завжди сірого неба всі клумби починаючи з лютого в яскравих квітах

8 лайков