Менеше ніж на 300 гривен не оформляє а я незнаю що ще нада щоб воно знадобилось, азидін є у мене , скільки його колоть, по скільки мл і повтор через 48 годин, нічого не соображаю вже їй десь 40 а то і менше бо шкура і кості лишились.
Я розумію що вже я набридла але розгубленість моя ,голова вже не варить.
Катюша, поки що можете і не замовляти. Температура зараз нормальна, якщо проколете глюкозу баланс, то може і наладиться. Якщо була низька температура, то може останній антибіотик і спрацював, просто була дуже сильна інтоксикація і кізка дуже заслабла. Те, що підвищилась температура до норми - дуже гарний показник.
А вона хоч потрошку щось їсть?
Якщо п’є водичку, то робіть ій сінний відвар, як чай заварюйте. Там трішки є поживних речовин.
я своій Сарі льон запарювала, вона пила потрошку, коли не їла нічого
Точно, відвар льону ж поліпшує роботу рубця. Одна голова добре, а колективний розум - то сила.
З позавчорашнього дня нічого не їсть ні пьє не піднімається і температура знов упала.
Да вона вона то і неїла уже давно це я сподівалась що щось підпільно жує уночі але чахла на очах .
Сьогодні після обіду її нестало , нехай Господь подбає про неї .
Легкої хмаринки і зелених луків для неї у небесах.
Дуже співчуваю. На превеликий жаль, не завжди можемо врятувати своїх улюблених тварин. Нехай за хмари вона забере від вас все погане.
Катя, вірю і співчуваю Вам. Знаю сама, як боляче втрачати. Але життя триває. Бережіть себе, буде у Вас здоров"я, то будуть і кози. А інакше ніяк.
Дякую дівчата за підтримку.
Дай Боже сил, я її відпустила ,але ніяк не можу змириться.
18/ 03 2025 народився чудовий козлик 93.75% Англонубієць ,6,25 зааненець якого назвали Мафін.
Приїхав з Липового Скитка
Вигодовувать приходиться з соски але за раз випив 500 грам і тут постає питання , якщо чотириразове годування то чи не багато буде для нього у три неділі скільки випивать.
На шиї є моленьке мякеньке збільшення від молока бо пив від усіх молочко до кого зміг підкрастись.
Молока мені не жалко аби не наробить біди малюку.
Я Оливию купила в таком же возрасте. Кормила до 2х месяцев 4 раза по 0.5 литра. С 2ух до 4х месяцев , 3 раза по 0.7 литра. с 4х до 5ти месяцев, 2 раза по 0.7
Дякую, шукала де є інформація і не знайшла в нас, може тому що кожен для себе знає а от мені прийшлось запитувать у зала.
Це виходить що два літра в день по любому вони випивають а от під козою мала моя два місяці то як не відсажу її то вимя зробить пустим це притому що коза дає 5 літрів і не завжди є мені то я відсажую почасово в день а вночі окремо вони, тільки ранком я половину дою а іншу їй оставляю.
Ще раз дякую.
Я где то на форуме нашла, но там нормы были другие. Потом Оля ведь подсказала для нубиков.
Я так думаю это средние нормы. Когда под мамкой то намного больше могут съедать
Кать, я своїх сосочників завжди годую 3 раза , перши 2 тижні - скільки випьють, далі - по 0,5 3 рази на день. Чудово ростуть, рано починають проьувати їншу їжу. Годую так до 2 місяців, далі два итжні - по 0,5 2 рази, ще 2 тижні - по 0,5 1 раз. Далі годівля молоком закінчується
Дякую Марина, Ваші напрацьовки візьму собі на замітку.
Він якось випиває чуть більше то чуть менше 05, але в основному до місяця дотяну вже чотири рази а там буду по три рази бо пасти і годувать всей графік збивається а тоді тільки лишня головоломка на мою голову.
Таке щастя коли під козами але я попробувала до Лялі прилаштувать козлика тої кози що пропала то вона мені таке виробляла і їсти і доїться на станок не йшла і все оглядалась чи не держу я козлика щоб кормить а потім і свою Марту непустила до вимені тоді я його вже убрала бо виходу не було, соску брав погано і кричав.
Ну то я вже Мафіна не хочу травмувать ні його ні Лялю вона і так поглядує на мене чи не підсуну я їй його годувать .
Мафін наче з соскою народивсь.