Ось таке мені щастя привалило, поки я була на морі, чекаємо на ще один окот
Ох и симпатишные козодетки!
Лена дякую, вони такі хороші, прийду до них, візьму на руки, вони так туляться до лиця, такі милі, але прийдеться козлика шукати дім, а козочку можливо й залишимо
Ну ось і закінчився сезон окотів цього року, учора остання наша нубійка 100% Бріза народила два чудових козлика, звичайно хотілося й кізочок, але будемо чекати на наступний рік, народила сама за 10 хв, поки я розмовляла по телефону, фото буде, трошки пізніше
Світланко,вітаю із закінченням вдалих окотів. Ждем фото новонароджених козликів і давно ти не показувала свої козочки.
Та все ніяк не зберусь на фотосесію, багато замовлень на торти, сироваріння, та ще й телефоном фотографувати, я навіть не встигаю своїх кізок попасти в лісі, треба фотографа запросити
Наташ, а ти коли свою сторіночку відкриєш? Є ж що і показати і розказати.
Наташ,не поверишь не могу придумать название страничке. Полгода уже над ней думаю.
Давно пора уже відкрити свою сторінку, моїх то Ви бачите хоч деколи, а Ваших я взагалі ще не бачила, от цікаво подивитися, у гості зайти.
Света я тебе пришлю фото своих,или придумай название для моей странички.
О ну, я не можу взяти на себе таку відповідальність, називати ферму, назвіть в честь свої наймолочнішої кози
Тоді буду дальше думать назву. Колись придумаю.
А може “хоз двір у Наталки під Полтавою”?
Тоді вже ферма чи просто кози Наталки-Полтавки
Спасибо,интересно,возможно так и назову. Извини Светочка,что на твоей страничке обсуждаем название.
Обсуждайте, мені теж цікаво!