Квіткові кози

А у меня вариант только под мамками, так как наемные работники ухаживают за козами, боюсь что искусственно выпоят не качественно :frowning: Не доверяю я!

3 лайка

Наташа…у меня еще не было опыта выпоенных козлят из соски, все были под мамками, в этом году было 2 окоза, но характеры у всех разные…самые младшие, рожденные 29 февраля… очень ручные, а рожденные 1 мая…были дикие…только сейчас начали к себе подпускать.

2 лайка

Ну конечно и в доверии дело…но и когда работаешь, то самый оптимальный вариант выкармливать козлят под мамками…по крайней мере до 2-х месяцев.

2 лайка

Компания ООО “Ремедигруп”, зайшла оголошення на олх. Вирішила запастись зараня, а то в лютому був окот у кози молака нуль, та щей соски не знайти весь райцентр тоді оббігала.

У мене всі ручні і тіщо під мамкою росли і сосочніки.Вони всі мої перші козенята і я по кілька раз на день до них в клітки бігала, постійно мяшкорила. обціловувала мордахи іхні - все не могла натішитись. Чоловік казав, що я їм навіть казки на ніч розповідаю. Ось і повиростали ручними аби тільки присіла так і лізуть на руки, по кишенях нишпорять або по спині плигають:grinning:

6 лайков

Массаж спины для мамочки) Главное, чтоб на спину не лезли, когда вырастут)

1 лайк

У меня из всех одна такая, и мама её такая же была. “Альпийка”)))

А наша Бусінка так взагалі навчилась залазити до чоловіка на коліна (він їздить на інвалідномі візку), так ось гонила я своїх козявочок з пасовища, чоловік нас завжди на візку зустрічав, Бусінка всіх кидала , бігла йому на зустріч, застрибувала на коліна, потім вмощувалась, лягала зручненько і вже так разом їхали додому. Так продовжувалось пять місяців, а потім вони вже непоміщались.

12 лайков

Муж у Вас терпеливый) Не прогонял.

Віх їх тоже полюбив. Він спочатку був категорично проти кози. Насилу вмовила на одне козенятко. Але поїхала за одним, а привезла в коробці з під телевізора зразу трьох.І пішло поїхало, тепер їх восьмеро.:joy: Люблю по оголошеннях роздивлятись кіз, які продаються, порівнювати зі своїми. Так ось, чоловік, заставши мене черговий раз за цим заняттям, сказав % “Ти б ще якусь козу купила, а то у нас немає ніякої нової давно”

18 лайков

Я вже писала , що живем ми на окраїні села, за ставком. По руслі річки, яка впадає в наш ставок є поселення бобрів. Вони вже кілька років, як мешкають на тому місці. Цього року літо було засушливе, ставок обмілів, річка яка впадала в стовок зовсім пересохла. На початку цього тижня я помітила. що бобри вирішили переселитись боближче до греблі (там найбільший рівень води).Щодня їдучи на роботу спостерігаю за наслідками їхньої роботи- згризені та повалені дерева та кущі. Почали будувати собі нову оселю якраз біля стежки, якою я ходжу в село на роботу. Які х вони трудяги, будівництво росте щогодини. Вдень вони відпочивають, а тільки стемніе робота кипить.
Ось початок будівництва, самого житла, вхід в яке знахотиться під водою, а сама нора в греблі.А як вони майстерно позапіплювали болотом самі заставки, щоб вода не втікала зі ставка. Сільські мужики все літо там ліпили, шпаклювали і все марно-вода протікала , а бобри болотом раз-раз і готово і вода на місці.:slight_smile:

4 лайка

Початок будівництва

19 лайков

Цікаво як! Я бобрів тільки по телевізору бачила :heart_eyes:

А я вчора почула, що є люди у нашому селі, які їх ловлять і роблять тушенку:rage:

Ого! Я і не знала, що їх їдять… А єноти у вас є?

Ні , єнотів у нас нема.

Живуть у нашому садку білочки. На фото погано видно. але вони такі прудкі що ніяк в кадр не попадають:grinning:

16 лайков

Це вона вкрала горіх і сидить точить його на яблуні:grin:

2 лайка

Красота) У Вас там почти первозданная природа, и бобры и белочки. А у нас только собаки голодные, которых хозяева выпускают в ночь, чтоб ловили добычу.

І лебеді, які щороку прилітають і гніздяться на нашому ставку

27 лайков