Гостей зустрічають ось такі сонечка
Щось я відхилилась, це так почала шукати фото Глорії Дейл і напихала і сюди різного мотлоху:slight_smile:
Ось така моя Глорія. Чомусь тільки всі фото після дощу попадають.Ось цікаве фото попало на очі, це наша Фаня Василівна зустріла вечірнього гостя. Їжаки у нас часті гості, як тільки вечір так і шастають поблизу хліва очікуючи молока
Какая вы умница, так красиво! А у меня времени не хватает, на даче обожала цветы, а сейчас не очень получается, животинушки много и только я плюс муж когда дома!
А главное,цветы то какие ухоженные! Мне теперь стыдно за свои доходяжные розы!
Це фото минулого року, це літо було засушливе, вода в багатьох колодязях пропала не вистачала для потреб людей та тварини, квіти від цьго страдали не було чим полити, багато пропало.Ще невідомо як зиму переживуть після такої засухи.
А я несколько лет старательно боролась с муравьями, чуть ли не через день подкапывала и уплотняла под розами землю, и все равно ходы, да такие, как будто с десяток кротов рыли. Когда эти мелкие букашки только успевали… Потом устала, плюнула, потом стройка и растет теперь то, что само выжило.
Я всі свої квіти підкормлюю курячим послідом, розкидаю напровесні по снігу побіля кущів. Якщо маєте курочок то спробуйте потішити свої троянди такою підкормкою. Це не займе багато часу, а результат побачите при цвітінні.
Сьогодні до моїх женихів приводили кізочку. Вона мені дуже сподобалась. Вона чорненька, дворняжка, після четветого окоту, влітку 4.5-5л. І така вся ладенька, не висока а вся якась… кругленька, і животик чималенький и вимячко дуже гарної форми і дійочки акуратненькі. Подивилась на своїх дилд першокоток довгоногих та підтянутих і задумалась чи поміняється їхня статура з часом чи і надалі будуть моделями. А хачуються мої набагато краще і +різні добавки.А козу про яку йде мова хазяї тримають для корови за компанію, щоб та несумувала. Молоком годують свиню, бо самі пити брегзують.Я вже нестроїлась домовитись за козочку, якщо народиться від мого Феді. Але облом…коза не захотіла моїх пацанів ні Феді, ні Сені , ніби і в охоті була. Ще зранку завтра прийдуть.
Да есть) И курочки и индюшатки и индоутки) И подкармливала постоянно раньше, я замачиваю в ведре куриный помет и потом добавляю н ведро воды поллитровую банку жижи. И рассаду когда сажу, тоже таким поливаю.
Я на замочування не маю часу, тому вивожу тачкою і розкидаю по площі.У мене експрес метод.
Так то добре, якщо дощик пiде, а у тому роцi за все лiто не було нi одного дощу.
у нас з дощами також проблеми:sob:
Та цим лiтом навпаки, заливало весь травень, весь червень та половину липня. Щось неймовiрне було, неначе в Китаi поля рисовi.
вот интересная история
и как? дружат коза с коровой?
если у козы хороший выпас и в рационе много грубых кормов, то живот сам по себе будет более объёмный, нежели у коз, которые поедают приличные порции концентратов. Ибо грубый корм имеет больший объём и рубец козы для этого хорошо приспособлен.
Наши козы с выпаса всегда приходят с такими пузами, разве что не лопаются. А потом еще чуточку сеном закусывают. Т.ч. животы имеют объёмные.
Ага, дружать:slight_smile:Коли корову виводять пастись без кози та кричить так, що чуди да нас додому, хоч ми і живем десь за 700-800м.Вони так усе літо і пасуться поряд привязані корова з козою.Хазяйка сказала що в хліві коза спить притулившись до корови:grinning:
потрясающие животные их теперь совсем нельзя разлучать