Зою, вашу творчість включать коли-небудь до шкільної програми
Олю, я в школі твори писати страшенно нелюбила , тому що писати про щось конкретно на якусь задану тему це не моє … тай тепер не люблю.
А так часом поділитись якимись думками, відчуттями, подіями
Вы просто талант. У Вас действительно выходит мова солов’їна. Пишите.
У мене сьогодні планове прибирання…сирного холодильника. Всі його жителі вийшли на кілька годин провітритись. Нестрималась і… зробила фото
Зоя, нельзя так людей дразнить, аппетитными сырочками, покинувшими холодильник. Я сегодня под покровом ночи первый сыр варила в этом сезоне. У меня сырная ломка, еххх а Вы дразнитесь надо собирать компанию и в гости
В гості запрошую, в нашому домі гостям завжди раді Є сирочки і дещо до сирочків також знайдеться
Зібрали другий укіс люцерни. Через засуху із 50 соток накосили два автомобільних прицепчики сіна. Якщо найблищим часом не буде дощу то більше сінокосіння не буде. сумно. Розраховувала отримати ще хоч третину від заготовленого сіна.
В пятницю ввечері перевозили сіно. Вже вдома згадала, що забула забрати з городу граблі. Стомилась, іти за ними в поле нехотілось, вирішила що піду вранці і принесу іх додому. Зранку закрутилась-завертілась і забула про них… Ввечері зібрались на свято Купала до сільського булинку культури. Виходжу а мої граблі стоять у мене під ворітьми. Так приємно, хтось іх знайшов і приніс мені додму… Приємно, що є такі ЛЮДИ…
Хтось, мабуть наступив
Такі страшилка це чернозем?
В нас пісок, якщо нема чим полити, то наче порох. А як дощ піде на суху землю, то зверху тече, змиває, а знизу щирий пісок
Ми колись, після чергового косіння (трактором з сегментною косаркою), знайшли на полі пару граблів у різних місцях. Отакі ми “хазяї” Але це ще були квіточки. Одного разу на перший укіс ми знайшли після косарки три забиті в землю кілки, які ми забули восени забрати з поля…
Добре, що тракторист їх не знайшов косаркою, бо я здогадуюсь, куди б він їх нам запхнув…
Це скоріш суглинистий чорнозем. Грунти родючі, але дуже важкі в обробітку і вимагають сприятливих погоднх умов. На даний час грунт як камінюка із суцільними цілинами. Навіть поливання недає ніякого еффекту- вода по щілинах розтікається десь глибоко-глибоко
Ми також такі. Якби добрі люди не принести то лежали б вони там до наступного сінокосу. Який ,скоріш за все , буде вже наступного року.
Сьогодні трохи пофоткала свою малечу. Точніше вони уже зовсім не малеча… так швидко пролетів час. Самий малий серед них Річард (по -домашньому просто Річі ) Має три місяці, але вже догнав пятимісячних кізок. Здається, що зовсім недвано приїхав в банановому ящику від Марина @Kharkovchanka
ДАРА (Сюжана + Єлісей)
МіЛУША (Амазонка+Єлісей)
Ламбада (Барбіна+Єлісей) як завджи майже на скаку
Жасмінка (Жданка+Єлісей)
Вісла (Василина +Єлісей)
Мелані (Амазонка+Єлісей) та Вісла
КАРМЕЛІТА . Досить уже з фотиком бігати та під хвости заглядати, подивись краще сюди - мені вже давно пора педікюр робити
.
Зоя, я оказывается пропустила много интересного у Вас. Извините, что вовремя не заглянула к Вам и не помогла собрать денежку
Мир не без добрых людей))
Танюша, не хвилюйтесь так. Дійсно
і тепер Олег іздить на колясці з новими акумуляторними батареями. Ми дуже вдячні всім за допомогу:slightly_smiling_face:
Замечательные девочки повырастали , теперь им новый жених понадобится , будешь еще одного 100% нуба брать ?
Ладусь, ще одного соточку не потягну по фінансах, тому для молодих дівах прихав жених Річард (87) від Марини @Kharkovchanka . Його фото є вище
Зоечка , растет Ричард . Я надеюсь не подведет.
Я оставила дочку этого года дома ( его однопометную сестричку ) в прошлом у меня выпросили козочку. т.к. мама у них неплохая. Я тебе уже делала скрины в личку , но еще раз напишу здесь немного про их маму.
Маргарита , в быту Ритка , имела недостаток - очень любила высосать одну долю вымени. Я планировала ее осенью покрыть и предложить на продажу недорого , потому что устала с этими лифчиками/футболками. Если не купили бы - отбраковала. Но нашлись совсем неожиданно ей хорошие ручки , готовые на все. На следующий день после переезда она после стресса дала ( это она была еще в футболке в которой уехала ) … 2 окот
впрочем , лучше скрин , чем слова …
Новая хозяйка заказала у нашей Свитаны для нее лифчик , который она благополучно порвала почти сразу. И дальше ей разрешили делать что она хочет и Рита высасывает почти на сухо одну долю , со второй за день с нее выдаивают 4 л.
Они довольны , я еще больше , козу не пришлось пускать в морозилку , ей повезло , ее очень любят и балуют , несмотря ни на что.
[Марина, я також на це дуже надіюсь.
Звичайно різні бувають ситуації, але є чималий відсоток того, що Річі передасть своїм дочкам удійність своєй мамки Маргарити.
Коли зрозуміла, що незможу фінансово собі дозволити в цьому році ще одного чистокровного нуба, а Єлісей ще має попрацювати в господарстві, то вирішила шукати козлика з високим відсотком нубійської крові і від гарної удійної мамки. І я його знайшла! Дякую за Річарда