Козюлі у Юлі,Чернігівська область

Мені їхати везти ,через пів країни :grin:,я тільки маленьких у сумці можем в електричці привезти ,або недалеко по своїй лінії жд ,немає машини зараз ,була б у мене машина ,напевно сарай вже треба було б строїти :grin::grin::grin::grin::grin:

7 лайков

Буду надіятися ,у дівчат с форуму маленького купимо привезем ,нажаль мій ламанч пропав ,собаки у листопаді покусали ,сумна історія :disappointed_relieved:,я дуже люблю ,коли козел ручний та домашній .

4 лайка

Я немала на увазі тебк, я знаю що ти далеко від мене , я і сама ждала коли появиться можливість купить тут рядом зімною з хорошою генетикою помісь ламанча короткоухих з нубами, от тепер маю собі синочка який слідкує за мною.

7 лайков

Це добре ,що дочекались ,тепер радості буде і багато від нього козенят у майбутньому,я теж планую маленького,тому що і звикне краще і везти буде легше .

5 лайков

.

Ось такий подарунок зробила мені на день народження,кізонька наша Мілка,козлік та кізонька,вушка єльф,так як батько козенят був вушка суслік.Всім бажаю легких окотів та багато молочка.

17 лайков

Класні козенятка, а як висохнуть будуть мабуть як ведмежата.
Побільше молочка для малят і хазяйки.

4 лайка

С малышами! И с днём рождения!
Счастья, удачи во всем, здоровья крепкого, уюта и спокойствия, мира и радости!

2 лайка

Дякую ,дуже чекали ,ще інші народжувати будуть ,це перший окот був.

Спасибо за поздравление,это наши первые козлята ,так как в том году опять купили коз ,я некоторое время не держала ,переезд и т.д.

3 лайка

Мои поздравления с днём рождения и козлятами. Лёгких окотов, побольше козлят и молочка :wink:

1 лайк

Спасибо за поздравление,будем стараться ,козы животные удивительные .

3 лайка

Підростає дівчинка ,дуже цікаво їй пізнавати світ навколо себе та і хлопчик не відстає.Бажаю всім легкіх окотів багато молочка,і дівчат козенят.

10 лайков

Чекаємо на інших мамок :smirk:,кого нам подарують ,дівчат чи хлопців буде більше ,але малеча завжди вся чудова.

5 лайков

У нас поповнення ,народила Ламанча суслік,козочку та козліка

13 лайков

Козенята ельфи.Бажаю всім легких окотів та багато молочка.

2 лайка

Вітаю з новонародженими, на сир та на масло.

3 лайка

Дякую всім за привітання,здоров’я , благополуччя та щоб все було гаразд .

Ну тепер буде тобі весело.Побільше молочка маляткам і матусі на сир і масличко щоб вистачало.Вітаю.

1 лайк

Це точно ,ще 6 кіз ходять,буде веселіше ,но вони такі класні ,а козліки ручні і таки ласкаві,малеча.

2 лайка

Дякую за привітання