Мені їхати везти ,через пів країни ,я тільки маленьких у сумці можем в електричці привезти ,або недалеко по своїй лінії жд ,немає машини зараз ,була б у мене машина ,напевно сарай вже треба було б строїти
Буду надіятися ,у дівчат с форуму маленького купимо привезем ,нажаль мій ламанч пропав ,собаки у листопаді покусали ,сумна історія ,я дуже люблю ,коли козел ручний та домашній .
Я немала на увазі тебк, я знаю що ти далеко від мене , я і сама ждала коли появиться можливість купить тут рядом зімною з хорошою генетикою помісь ламанча короткоухих з нубами, от тепер маю собі синочка який слідкує за мною.
Це добре ,що дочекались ,тепер радості буде і багато від нього козенят у майбутньому,я теж планую маленького,тому що і звикне краще і везти буде легше .
.
Ось такий подарунок зробила мені на день народження,кізонька наша Мілка,козлік та кізонька,вушка єльф,так як батько козенят був вушка суслік.Всім бажаю легких окотів та багато молочка.
Класні козенятка, а як висохнуть будуть мабуть як ведмежата.
Побільше молочка для малят і хазяйки.
С малышами! И с днём рождения!
Счастья, удачи во всем, здоровья крепкого, уюта и спокойствия, мира и радости!
Дякую ,дуже чекали ,ще інші народжувати будуть ,це перший окот був.
Спасибо за поздравление,это наши первые козлята ,так как в том году опять купили коз ,я некоторое время не держала ,переезд и т.д.
Мои поздравления с днём рождения и козлятами. Лёгких окотов, побольше козлят и молочка
Спасибо за поздравление,будем стараться ,козы животные удивительные .
Підростає дівчинка ,дуже цікаво їй пізнавати світ навколо себе та і хлопчик не відстає.Бажаю всім легкіх окотів багато молочка,і дівчат козенят.
Чекаємо на інших мамок ,кого нам подарують ,дівчат чи хлопців буде більше ,але малеча завжди вся чудова.
Козенята ельфи.Бажаю всім легких окотів та багато молочка.
Вітаю з новонародженими, на сир та на масло.
Дякую всім за привітання,здоров’я , благополуччя та щоб все було гаразд .
Ну тепер буде тобі весело.Побільше молочка маляткам і матусі на сир і масличко щоб вистачало.Вітаю.
Це точно ,ще 6 кіз ходять,буде веселіше ,но вони такі класні ,а козліки ручні і таки ласкаві,малеча.
Дякую за привітання