Зааненська вже 3 рокі,але купляла без документів,казали що 100% ,ламанча 100% буде другій окот. І була лохвицька,але в прошлому році її убрали,т.я. у неї були лишні соскі і після 3 окоту вони збільшилися і дуже погано стало доїти, бо молоко летіло куди попало
А сколько даете корма на голову,подробно можно?сколько раз по сколько
Сіно лугове у вільному доступі, закідаем тюк в кормушку,і покі не з,'їдять. З зерна в пропорціях , ячмінь,кукурудза, овес,макуха. Літрова банка вранці і вечором. Даю це при дойці+ макуха і жом запарений. Це все виходить 5л відерце. Ну звісно ж всім козам раціон однаковий.
Это на одну козу в сутки?
Це на одну козу при одному доїнні. Дою 2 рази в день. Зараз кози в запуску. І через місяць роди,то зараз даю це раз в день. І віечері відро порізанної моркви на 5 морлашек
Я не берусь судить, но не исключено, что этого многовато. Может более опытные козоводы поправят.
Лариса, а в каких пропорциях?
Я на форумі десь скачала 3 частини овса,1частина кукурудзи, 2 частини ячміня. Інколи ще дрбавляю горох теж 1 частину. Макухі ложу алюмііва мисочка ,знаєте совдепівська,порціонна. Все змішую,ще як мішками купляю. А потім відміряю баночкою
С жомом распаренным не должно быть много. Но нужно смотреть, сколько сена едят.
Сіна тюк кладемо в кормушку і кози їдять в вільному доступі, так як ми в місті живемо і пасти їх нам ніде. Вони в загоні в нас гуляють.