Козий двор "Коза-юа"

Вітаю з поповненням! Козюлічка молодець, навіщо господиню тривожити в празник.

3 лайка

Оля поздравляю! Здоровья деткам и маме! :tulip:
Мы тоже ждём Злату на 25 ) но вымя капец… огроменное… не горячее но ей тяжело ,:crazy_face:

1 лайк

Утром порадовала, на 4 дня раньше срока :smiling_face: Один большой (4кг) сказочно ушастый, мордатый белый мальчик с чёрной кисточкой на хвостике :heart_eyes: Вымя красивое, молозиво густое, фотки с понедельника :smiling_face: Против 75%, полукровки выглядят дворняжками :grin:
А Династия за сутки уже всё перерыла. Ждём.

33 лайка

Вітаю, Олечко! На добро, на прибуток, на радість!

2 лайка

Христооооос воскресе!

4 лайка

Воистину воскресе! :two_hearts:

3 лайка

Поздравляю, молочка вкусного и здоровья крепкого :smiley:

2 лайка

Христос воскрес . Ще з минулого року милуюся вашими козлятами . В захваті від удоів ваших козочок. Бачу що у Вас будуть котитись процентні козочки. Хотілось би козочку 75% нубійочку забралаб маленькою до 10 днів.

3 лайка

Воістину воскрес! :two_hearts:
Дякую всім за привітання!

Записую :smiling_face: В мене пару чоловік вже записувались. Побачимо, скільки дівчаток народиться :smiling_face:

2 лайка

Портрет вчерашнего мальчика, 75% нуб :heart_eyes:

44 лайка

:heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

51 лайк

*Гарнюня.Олюшка з1 святом.Христос Воскрес!Здорлв.ячка 1 усього найкращого!

2 лайка

Так і хочеться провести аналогію: “Ноги от ушей” - а тут “Уши до коленок” :joy:

Красотун малий :kiss: :kiss: :kiss:

10 лайков

Оля, очень красивый малыш. Мордашка коротенькая, как у пекинеса. :heart_eyes:

2 лайка

Неймовірний хлопчик :heart:

1 лайк

Воістину воскрес! :two_hearts:
Дякую за привітання і компліменти :smiling_face_with_three_hearts:
Є в цьому хлопчику якийсь такий магнетичний феншуй :hugs: Б’ю по морді свого хомяка, який каже, що якби була дівчинка, то треба було б залишити… :crazy_face: Куди? Мені і так страшно - 16 кіз-козочок і козел в придачу. Когось треба буде з дійних продавати, а вони всі такі милі, що мозок звихнути можна від питання - кого? :dizzy_face: І це ще французи не родились… І якщо вже когось з вухатих залишати - то питання ребром про нового нубійського козла. Ще не готова :slightly_smiling_face:

21 лайк

Оля, у нас в этом году та же дилема. Стадо увеличивать возможности нет, зато козочки в этом году реально нравятся все. Моим уже месяц, а я все думаю что делать и с кем готова растаться…

9 лайков

Вдруг надумаєте продавати свиснете мені. У Вас кози просто “заглядєньє”) Вживу бачила, знаю) :kissing_heart:

3 лайка

Дякую за комплімент :smiling_face_with_three_hearts: Обовязково скажу :slightly_smiling_face:

1 лайк

Кози зробили собі три дні вихідних - ніхто не родив. Ну і я собі зробила вихідні :rofl: Ні фоток, ні оголошень. Два дні похмура погода. Сонечка жду :slightly_smiling_face:

10 лайков