Вітаю з поповненням! Козюлічка молодець, навіщо господиню тривожити в празник.
Оля поздравляю! Здоровья деткам и маме!
Мы тоже ждём Злату на 25 ) но вымя капец… огроменное… не горячее но ей тяжело ,
Утром порадовала, на 4 дня раньше срока Один большой (4кг) сказочно ушастый, мордатый белый мальчик с чёрной кисточкой на хвостике Вымя красивое, молозиво густое, фотки с понедельника Против 75%, полукровки выглядят дворняжками
А Династия за сутки уже всё перерыла. Ждём.
Вітаю, Олечко! На добро, на прибуток, на радість!
Христооооос воскресе!
Воистину воскресе!
Поздравляю, молочка вкусного и здоровья крепкого
Христос воскрес . Ще з минулого року милуюся вашими козлятами . В захваті від удоів ваших козочок. Бачу що у Вас будуть котитись процентні козочки. Хотілось би козочку 75% нубійочку забралаб маленькою до 10 днів.
Воістину воскрес!
Дякую всім за привітання!
Записую В мене пару чоловік вже записувались. Побачимо, скільки дівчаток народиться
*Гарнюня.Олюшка з1 святом.Христос Воскрес!Здорлв.ячка 1 усього найкращого!
Так і хочеться провести аналогію: “Ноги от ушей” - а тут “Уши до коленок”
Красотун малий
Оля, очень красивый малыш. Мордашка коротенькая, как у пекинеса.
Неймовірний хлопчик
Воістину воскрес!
Дякую за привітання і компліменти
Є в цьому хлопчику якийсь такий магнетичний феншуй Б’ю по морді свого хомяка, який каже, що якби була дівчинка, то треба було б залишити… Куди? Мені і так страшно - 16 кіз-козочок і козел в придачу. Когось треба буде з дійних продавати, а вони всі такі милі, що мозок звихнути можна від питання - кого? І це ще французи не родились… І якщо вже когось з вухатих залишати - то питання ребром про нового нубійського козла. Ще не готова
Оля, у нас в этом году та же дилема. Стадо увеличивать возможности нет, зато козочки в этом году реально нравятся все. Моим уже месяц, а я все думаю что делать и с кем готова растаться…
Вдруг надумаєте продавати свиснете мені. У Вас кози просто “заглядєньє”) Вживу бачила, знаю)
Дякую за комплімент Обовязково скажу
Кози зробили собі три дні вихідних - ніхто не родив. Ну і я собі зробила вихідні Ні фоток, ні оголошень. Два дні похмура погода. Сонечка жду