Кози та доїльний апарат, всі "за" і "проти"

У меня просто станка нет, собралась мастерить что то типа него, вот и непонимаю, почему не подходит. Нужно пошире? Или длиннее?

А як називається Ваш апарат, тай взагалі якої марки краще брати апарат, мені Меласті подобається, але ж він дорогущий, ще такий нюанс, зараз апаратом буду доїти кози, а з часом і корову буду цим самим доїти, от і виникає питання, щоб він був універсальний

Таких не бывает. Разное давление нужно, разное подвесное оборудование и разная пульсация.
На моем турецком давление можно регулировать, но это нужно делать отверткой, подкручивать во включенном режиме до нужного. Это довольно неудобно. На отечественных тоже должна быть такая возможность.
Можно к своей доильной установке купить дополнительно пульсатор, подвесное оборудование, и каждый раз при дойке менять все это и подкручивать давление.

2 лайка

У мене АИД Коза

у мене візьки прохід до станка із апаратом там не розвернутись, потрібно щось придумати інше, але це вже буде коли звикнуть кози до процедури

на моєму апараті це робиться просто- порертається регулятор в ту чи іншу сторну для створення необхідного розрідження

1 лайк

Я так понимаю, это бидон и стаканы? Сам аппарат отдельно стоит?

Він тимчасово на вулиці на період звикання, а надалі потрібно в приміщення прилаштувати

Усе замовила я апарат, для кіз, сказали що потім можна добрати для корови окремо насадку цю павук і можна доїти одним, ну пока коз подою, а там побачимо, моя коровка ще маленька, попробую доїти

2 лайка

А какой заказали?

Здається белка самий простенький

Белки тоже разные, есть мини3000, есть просто белка и тд

А стоимость какая,неподскажите?

7000 гр я точніше скажу коли він прийде

Я просто колебаюсь между белкой и аид . Стоимость примерно одинаковая. А вы будете сразу им пользоваться? Или на потом? Хотелось и бы ваши отзывы послушать.

1 лайк

Та ні зразу буду пробувати, я хотіла Аїд, але позвонила на цей завод, де їх виробляють, мені все роз’яснили, розказали, я попробую і напишу, я взагалі хотіла турецький брати, але за ці гроші я краще два наших куплю

Я взагалі не думала його зараз брати, у мене не багато кіз, щоб аж апаратом, але у мене ревматизм, і буває так болять руки що доїти взагалі не можу, а так як я противник всяких таблеток то мене спасає кропива, колись дідок один порадив, пожалю руки і легше, то всеодно для корови треба буде брати, тому і купила, мені б ще пастуха купити, я б взагалі жила без проблем!

2 лайка

В мене був період, коли я спати не могла, так руки боліли і терпли, ледь доїла, навіть в руках втримати нічого не могла. Декілька разів ненавмисно жалилась кропивою, замітила полегшення. Потім постійно руки жалила, так що кропива і справді допомагає

3 лайка

От і я замітила що допомагає,але все ж таки апарат мені потрібний, може я схочу поїхати десь з дітьми, на хозяйстві когось лишити, та навіть чоловік подоє апаратом

1 лайк

Света, ну что аппарат еще не пришел?

Ще ні чекаю на завтра, як прийде відпишуся

1 лайк