Коза после окота, ничего не ест.

Добрий вечір ,це добре ,іде на поправку,після уколів теж час на відновлення козі треба ,будете доїти добавить ,на траві добавить 100 процентів .Бажаю одужання,хай радує Вас молочком .:rose:

3 лайка

Зерно спробуйте їй давати різне ,або суміш ,ячмінь, кукурудза,овес .Вона вибере собі .Тільки пшеницю бажано не давати козам .

3 лайка

Юлечка, дякую вам велике за такі цінні поради. :heartbeat: Дякую, за не байдужість.

2 лайка

Потому что невкусненько). Она, кажется, ароматизированная, а не все козы это любят. Может и свыкнется.

4 лайка

Я покупаю девочкам гранулы из сена. Все кушают , а одна нос воротит. Я уже и меласу и соль добавляла, не нравится.
На вкус и цвет как говориться😉

1 лайк

Здравствуйте. Да у нее такой запах специфический. Но стала перемешивать с зерном, может, что то и попадет в рот из этих гранул. Зерно ест.

2 лайка

Здравствуйте. Да , у каждого свой вкус. Сегодня к стати, здоила эту козочку, 25 грамм. Я думаю, что это уже прогресс.

3 лайка

Напомните, дети же не с ней?

1 лайк

Добрий день,як Ваша красуня?

Добрий день. Дети не сней, я их сама кормлю.

1 лайк

Добрий день Юля. Уже намного лучше, кушает, воду пьет. Уже рогами бьет об деревяную перегородку. Значит уже наладилось. Она любит такое делать у нас. С молоком еще очень туго по 20 - 25 гр за доение. Я ее все равно дою 3 раза в день

4 лайка

Добавить молочка ,буде травка :rose:Як окріпне дасте від глистів перед пашею .Якщо перед покриттям не ганяли глистів ,може бути із-за цього мало молока .

2 лайка

Юля, дякую. Осінью я їй давала від глистів. Нехай окрепнеякусь ще неділю, другу. Потім оброблю від глистів.

2 лайка

Звісно ,коли трохи поправиться ,тоді можна дати ,все буде добре добавить молочка ,я в тому році не кітну після запуску раздоїла (виявилася не кітною ),терпіння звісно треба та не багато часу :rose:

1 лайк

Ще ,можете по хвосту по шкірі йод звичайний намазати ,якщо зникне до ранку йод ,незхватка йода може бути.

1 лайк

Доброго дня Юля. Дякую за поради. Я їм всім йод зимою подавала трохи , десь з неділю. Але тепер не помню скільки його треба капати капель в воду.

1 лайк

Йод вагітним не можна.