Добрий вечір ,це добре ,іде на поправку,після уколів теж час на відновлення козі треба ,будете доїти добавить ,на траві добавить 100 процентів .Бажаю одужання,хай радує Вас молочком .![]()
Зерно спробуйте їй давати різне ,або суміш ,ячмінь, кукурудза,овес .Вона вибере собі .Тільки пшеницю бажано не давати козам .
Юлечка, дякую вам велике за такі цінні поради.
Дякую, за не байдужість.
Потому что невкусненько). Она, кажется, ароматизированная, а не все козы это любят. Может и свыкнется.
Я покупаю девочкам гранулы из сена. Все кушают , а одна нос воротит. Я уже и меласу и соль добавляла, не нравится.
На вкус и цвет как говориться😉
Здравствуйте. Да у нее такой запах специфический. Но стала перемешивать с зерном, может, что то и попадет в рот из этих гранул. Зерно ест.
Здравствуйте. Да , у каждого свой вкус. Сегодня к стати, здоила эту козочку, 25 грамм. Я думаю, что это уже прогресс.
Напомните, дети же не с ней?
Добрий день,як Ваша красуня?
Добрий день. Дети не сней, я их сама кормлю.
Добрий день Юля. Уже намного лучше, кушает, воду пьет. Уже рогами бьет об деревяную перегородку. Значит уже наладилось. Она любит такое делать у нас. С молоком еще очень туго по 20 - 25 гр за доение. Я ее все равно дою 3 раза в день
Добавить молочка ,буде травка
Як окріпне дасте від глистів перед пашею .Якщо перед покриттям не ганяли глистів ,може бути із-за цього мало молока .
Юля, дякую. Осінью я їй давала від глистів. Нехай окрепнеякусь ще неділю, другу. Потім оброблю від глистів.
Звісно ,коли трохи поправиться ,тоді можна дати ,все буде добре добавить молочка ,я в тому році не кітну після запуску раздоїла (виявилася не кітною ),терпіння звісно треба та не багато часу ![]()
Ще ,можете по хвосту по шкірі йод звичайний намазати ,якщо зникне до ранку йод ,незхватка йода може бути.
Доброго дня Юля. Дякую за поради. Я їм всім йод зимою подавала трохи , десь з неділю. Але тепер не помню скільки його треба капати капель в воду.
Йод вагітним не можна.