Коза после окота, ничего не ест.

Дякую вам велике Юля! Я уже вся на нервах. У мене такого випадка не було.Завтра поїду куплю з ранку.

1 лайк

А може, якби ви тут були, то і ветеринар не потрібен був би, і поради. І кізонька би не захворіла.

2 лайка

Буває ,що немає поряд аптеки ,було в мене таке,тепер лежить антібіотік на всяк випадок ,нажаль в моєму випадку ,я не вколола в перші години козі бо не було антібіотіка ,а потім він вже не допоміг ,випадок дуже трагічний ,але гіркий досвід маю.

1 лайк

За моїми спостереженнями у кіз душе швидко йдуть процеси ,як одужання так і навпаки.

Этот Год сложный в окотах.
Лично я вижу что козлята слабее обычного. Грешу на то что сено в этом году не ахти, по осени так вообще приходилось кормить двух летней давности, ибо сена мало или очень дорого.
Да и экономить приходилось.

3 лайка

У нас, та же самая проблема с сеном в этом году.

1 лайк

Так, дуже шкода тварин, коли вони хворіють та пропадають.

2 лайка

Нажаль таке трапляється,але на помилках вчимося,головне я зробила висновки для себе,у мене ,це перший випадок такий ,надіюся останній.

1 лайк

Головне Вам кізку підержати,кальцій теж треба колоти та антібіотік

Завтра все куплю, головне щоб ни було пізно. Дякую вам.

3 лайка

Третя доба після не відходження критична ,головне ,хай хоч ,щось їсть

Як би ж їла. Роблю отварі з люцерні и заставляю її силою, держу за рог і вмокаю в цей отвар, тоді пье.

2 лайка

Спробуйте гілки ,щось таке ,що вона любить ,жуйка в неї є

Вот и не факт, что в вашей ветаптеке это будет. В обычных ветаптеках ассортимент достаточно скудный.
Антибиотик, да, в ветеринарной. Кальция глюконат в человеческой. В прошлом году я кальций с трудом нашла в аптеке, почему-то он вдруг стал дефицитным. Берите сразу пару упаковок. Вам на курс лечения нужно 200 мл.
В этом году я подготовилась лучше и купила его в интернет-аптеке сразу упаковкой в 200 мл.
Антибиотики тоже лучше покупать заранее, чтобы были под рукой. Как раз для таких скоропомощным случаев.

1 лайк

Не забудьте, что кальций нужно давать одновременно с ложкой сахара. Не в укол, конечно, а в рот.
После этой процедуры может быть временное облегчение, но пусть это Вас не вводит в заблуждение - продолжайте колоть.

2 лайка

Хоть я тут и была, но козочка и у меня заболела с аналогичной проблемой. Не помогло. Знания не спасли.

Співчуваю ,все може бути у господарстві,не втрачає ,той ,хто нічого не тримає.

2 лайка

Знал бы где упадешь, соломки бы подстелил…
Моя аптечка с каждым годом пополняется новым препаратом, на всякий случай ((
Теперь вот точно знаю, витамин Д и кальций всю зиму точно дополнительно буду давать.

3 лайка

Я цього не замітила, щось зранку подобне побачила і всьо, більше не бачила.

Поспостерігайте за нею ,можливо зразу придбати для запуску шлунку препарат в вет аптеці.Гілки дуже гарно їдять.

1 лайк