Конкурс на мікрокредит переселенцям зі Сходу

Наткнулся в фейсбуке на такой пост

Мене щось так втомили зрадофіли-баригоненависники-захисники працьовитого українського народу, що я вирішив провести публічний експеримент, суть якого полягає в наступному:

  1. Я хочу переконатися, що мої уявлення про агроельфів - необ’єктивні та неадекватні, або ствердитися в свойому скепсисі щодо перспектив ефективного дрібного фермерства в Україні.
  2. Для цього я організовую конкурс та видаю товарний мікроагрокредит переселенцям зі Сходу чи родині випускників сільгоспвишу, або молодому спеціалісту, що мріє про тваринництво, на таких умовах:
    На 5-6 років безвідсотково:
    10-12 нетелів-джерсеїв,
    делавалівський молокопровід з трьома доїльними постами на 20-40 голів,
    охолоджувач на 800 л,
    сінажний комбайн Рось,
    кукурудзяна однорядкова січкарня Пьотінгер.
    Все в робочому або дуже робочому стані.
    Це так, тищ на 30 долярів.
    Враховуючі, що фермерське молоко приймають по 8 грн/літр, - на 2000 баксів молока корова в хороших руках за рік дає легесенько, тобто за кілька років абсолютно реально віддати кредит.
    Бонусом - електросироварка на 80 л блоком управління.
    Гадаю, що Ярослав Вішталюк, Sergiy Makarevich Vasyl Koshka та Віталій Кристюк будуть приємно здивовані кількістю спраглих до відкриття власної агросправи українців.
    Я переконаний, що отримаю сотні мотиваційних листів та пропозицій.
    Бо, на відміну від злочинної влади я даю шанс кожному, хто має спроможність - поринути в захоплюючий світ молочного тваринництва.
    Поширьте, будь ласка, цю інформацію серед своїх друзів та знайомих - можливо, хтось із них мріяв про таку пропозицію роками, а злочинна влада кредитів не дає, тому нічого не розвивається:))))))

Оригинал и контакты здесь

6 лайков

это супер . Только у меня нет ни кола ни двора чтобы начать .А в остальном с Вами согласен . Жителю села проще у него гектарами паи . А горожанин который все нажитое оставил .Остался вообще ни с чем Начинать молочное животноводство можно только если есть земля- паи ,какие у переселенца паи?

Землю можно взять в аренду или приватизировать.