Кальцій глюконат чи можна вколоти козеняті місяць для підтримки і яке дозування

Ситуація виникла після обприскування полів поряд біля нашої території. Козочці 1 міс. На випасі біля городу.стало погано. Робила масаж, давала лактобактерії. Орбент. Болтушку.горілка олія вода. Після стала Пісяти, какає потрошку. Проносу нема. Прогнала глистів. Козеня погано їсть. Весь час лежить. Живіт не вздутий. 3 доба. Жвачка то є то нема. Бо нічого не їсть.Молоко 100-150 мл в день з пляшки випиває коли трохи заставляю, сіно і траву з зерновими не їсть взагалі. Чим допомогти, краще використати Катозал,та ветеринар порадив кальцію глюконат але не вказав дозування є в наявності Броваглюкін

Если причина в опрыскивании, то лучше абсорбенты давать. Кальций в таких случаях не пригодится. Под рукой должен быть активированный уголь. Для малышки, я думаю, 5 табл на прием. Раздавить, залить с 0,5 л воды. Я бы ещё дексаметазон уколола по весу. Если есть АСД фракция, тоже не помешает. Катозал тоже хорошо.
Есть ещё такой препарат тиосульфат натрия, он выводит токсины, но я не знаю, можно ли его малышам.

1 лайк