Хрен....

Девочки у кого есть корень хрена? Хотела Купить семена… нигде нет… а большие компании продают оптом… а мне столько не надо… :see_no_evil::joy: в идеале 3-4 корешка куплю для посадки… спасайте!

5 лайков

У нас был. К 17 буду дома посмотрю и напишу точно.

3 лайка

У нас є, накопала перед оранкою. Стоїть у погребі. Пару днів назад натерала для їжі. Пишіть адресу - вишлю!

5 лайков

Киев
107 отделение новой почты
Коломиец Иванна
0674444939

1 лайк

Спасибо большое :relaxed: Наши форумчане лучшие!

2 лайка

Пішла збирать посилку!

4 лайка

А назва теми… назва, яка інтригуюча😁
Якщо що то в мене теж хрін росте на городі. Виводила, виводила, а він, зараза, не пропадає… Тільки тепер якийсь трухлявий і черв’ячками поїджений… відколи там сад посаджений і трава - люцерна посіяні)

10 лайков

Всем большое спасибо, Ольга @Jkmuf уже отправила. Поэтому тему можно закрывать.

1 лайк

Оля, зрізай листя, як тільки відросло , і суши кізкам . Їдять!

6 лайков

Так я для них, рідних, тепер там усе разом скошую. Теж помітила що їм смакує)

6 лайков

Дівчата, а можете й нам “хрєну” вислати на посадку? Колись не знали, як вивести… А тепер вивели - жодного корінчика нема вже кілька років, і на холодець нема).

Як вивели - мама придумала замість звичайного скородіння граблями навесні загнати на город трактор з фрезою. Фреза змолола все, і тепер хріну хрінма).

То не від фрези нема. Навіть маленькі кусочки хрону проростають.

3 лайка

Тоді від чого? Загадка… Ми років 20 не могли вивести, ставало все більше - бо трактор коли орав розтягував по городі.
А фреза так меле - землю на борошно прямо, жодної грудочки, сам порох.

2 лайка

У нас город весною теж мотоблоками з фрезами переробляють, але ще трохи є. Якщо всі будемо здорові, то в понеділок-вівторок будемо домовлятися, щось трошки зберу.

1 лайк

Дякую! Чекаю звісточки).
Думаю, на мотоблоці фреза слабіша… В нас робив здоровенний колгоспний трактор, може там швидкість обертів більша?) Загадка.

1 лайк

Наталія, завтра піду подивлюсь на городі чи з’явились сходи хрону . Бо у мене немає в підвалі накопаного. Як тільки можна буде побачити його, щоб знати де копати, то я можу вам вислати.
Але кажу одразу, коли минулого року квасили огірки, то його корінь бажав кращого) Хреновенький)
Може, пані Оля краща господиня і у неї він кращий росте, якщо на оброблювальній землі. Хоча якщо на розмноження - то можливо це не має значення)
Я не дуже в хроні розуміюсь, але мені його точно що не шкода)

3 лайка

Ходила, дивилась. Ще не показався з під землі, холодно… Воно й не дивно… Тепла нема і сьогодні знову сніг падає…
Якщо шо, то пізніше буде.

2 лайка

Саме з цією метою зайшла сюди .Пішла різати!

Таке питання . А чи їдять кози шишки хмелю ?

Отримала відповідь з інших джерел . Їдять .можна сушити на зиму . Але давати небагато , по жмені - діють , як дріжджі .

Цікаве про хрін .

content://com.android.providers.downloads.documents/document/4421