Для матері надія - то головне, чіпляйся за кожну ниточку і вір! Ми з тобою. Повернеться!
Дякую ВАМ ![]()
![]()
![]()
Бережіть себе
Сніжаночко, вір! У нас у сусідньому селі у вчительки два сини служить, один був у Маріуполі, інший теж десь на нулі. Хтось , хто був у Маріку, вийшов з полону і казав що той син загинув, він бачив. А в крайньому обміні він повернувся. Поранений, але живий! Брат їздив зустрічати, бо боялися за матір.
Хай всі сини повернуться додому! Молимось за всіх.
Продовжуємо молитись як за живих пока не повернуться,
тільки звістка про повернення сина нас зупинить.
Наш капелан теж ,їздить то на місяць на фронт а цей раз поїхав на неділю він бере з собою списки які ми подаєм про пропавших безвісти і там тоже шукає
Молимось вірим і ждем.
Величезне Вам спасибі, і не тільки Вам, пані Катю, в всім-всім.
Надія моя стає з кожним разом сильнішою. І не це є причини та величезне чудо Господнє.
Ви уявляєте, ще на початку червня мені на очі попало відео з полоненими. Я як його побачила, то мене не наче струмом уразило. Дивлюсь мій хлопчик лежить зв’язаний. Та і не видно його зовсім, бо на голові ганчірка і одягнений, як усі, але руки, руки його.
Оператор знімав іншого полоненого, а мій тільки декілька секунд був у кадрі. Але я те відео разів зі двісті подивилася. Канал той не дає змоги копіювати їх публікації, та й не було у мене дозволу навіть писати коментарі. Але трапилося чудо - те відео , тільки з Божою поміччю, таки завантажилося до мого телефону.
Після того почався мій пошук того солдата з відео , який був більше зафільмований. Бо на мої твердження, що на відео саме мій син, зустрічали постійні суперечки та ствердження, що таких солдатів може бути сотня.
Куди я тільки не зверталася, щоб надали інформацію хто входив у групу разом з моїм хлопчиком. Але звідусіль чула, що якщо у акті розслідування частини не вказані інші, то мій син був сам.
Але Диво сталося знову, я знайшла того іншого, на початку вересня. Знайшла не його, а його дружину. І вона впізнала свого чоловіка. І виявилося, що у актах розслідування у нас все співпало, і вони дійсно були разом, і зникли разом, і на відео разом.
Тепер залишилося сама тяжка частина - довести владним структурам, що це наші хлопці і змінити статус “безвісти” на “полон".
А головне, щоб Господь допоміг всім дожити до закінчення цього кацапського шабаш. І покарав усіх причетних до горя безневинних людей.
Господи, нехай відчують ті, хто катує, гвалтує, вбиває, насолоджується горем людським те, що відчуваю зараз я. Що відчуває кожна людина у нашій Країні. Нехай не буде їм прощення не на Землі, не на Небі.
Ти зможеш, ти знайдеш, ти повернеш. Я в це вірю і від усього серця бажаю твоєму сину повернення додому живим.
Молимось ,віримо і ждемо з усіх сил. Дай Боже тобі Божої благодаті все це витримать вистоять і не впасти духом.
Тримаїм кулачки разом і з вірою молимось.
Ми з донькою продовжуємо молитися щодня за Вашого хлопчика і ще одного воїна, який теж заявлений зниклим безвісти. Прошу в Господа чуда й вірю, що так і станеться🙏