Хозяйство " Феникс", ФИЛА "СтреКоза"

Тут не просто “много”, тут всі без виключення козли.
Такого у мене ніколи не було.
У Мальви такі красені чорно-білий крап, як кажуть “бризки”.
Один чорний з білими бризками , вага 3,8кг. Другий 50/50 бідо-чорний, 4кг. А третій білий і чорний крап, але не багато. Його вага 4,2кг.
Взагалі у мене в цьому році одні велетні якісь , вага козинят від 4,9 кг, до 3,6 кг, і це трійні.

9 лайков

Хочу ще написати про мій стілаж для розсади. Дуже “класна” річ.
Розсада росте швидко, дуже міцна та гарна. Я дуже задоволена, що сіяла пізніше. Бо рослини швидко розвиваються.
Петунію навіть прийдеться додатково черенкувати, бо дуже велика. У людей така посіяна у січні, а я лютневу буду додатково розмножувати. Але у мене гарні гібриди і є бажаючі на розсаду, так що це добре, буде додатковий товар.
На наступній неділі буду сіяти помідори. Є задум трохи щепити гібридних томатів, щоб отримати врожай у двічі більший ніж заявлено ( я все експериментую).
Люблю весну. Роботи повно, але ще нема втоми і все дуже цікаво. Цікаво, які будуть козинята, цікаво які виростуть овочі, як нові підходи вплинуть на смак та розмір рослин. Чи будуть кавуни та дині солодшими ніж торік.
Натхнення всім та миру, щоб з радістю йти у майбутнє.

15 лайков

Добрий день, потрібен козлик) не можу до вас додзвонитись

1 лайк

Я хочу кричати на весь світ.
Господи, люди ви зовсім злетіли з котушок ?
Чому ви такі жорстокі, чому байдужі, чому …?
Скоріш за все я буду шукати місце своїм козам. Вони дуже хороші, живуть у дуже гарних умовах, вони майже рідня. Віддам за велику любов.

1 лайк

У вас щось трапилося?

Доброго дня Снежана, що сталось у вас?

Сніжана, що трапилося!?

1 лайк

Сніжаночко тримайся, нікому свій розум не вклалеш, скільки людей і стільки ж вавок у голові кожного ,
молимось за розуміння, за благополуччя .
Дай Боже здоров’я і витримки а також взаємопозуміння.

2 лайка

Сніжана як ти мені потрібна а ти не заходиш,
коротко , пішли пагони у дині і я не знаю як правильно з ними буть, думала що ти мені підскажеш.
Яка б біда не була нехай обходить стороною бо ми цього варті, ми заслуговуємо на краще.
Дай Боже здоров’я і благополуччя.

2 лайка

Мабуть я Вас, пані Катерина, почула.
Дині в’яжуться на пасинках. Тобто, треба прищіпувати основне стебло після п’ятого листочка. Далі рослина пускає бічні пагони з бруньок біла листа и так розвивається надалі.
Але зараз вже пізно щось прищіпувати, нехай росте. Можливо щось зав’яже.
Головне, дивіться щоб не з’явилась хвороба на листі. Бо диня, як і томати, дуже примхлива до погоди. Не любить дощів, роси та холоду.
Гарного врожаю, та насолоди від результату.

1 лайк

Сонечко ай справді як тобі передалось , ненавмисно я Господа Бога простла щоб ти зайшла на свою сторінку, значить Господь Бог передав тобі , дякую щиро.
Перший рік у мене одненька розсада кавуна і чотири диньки сусіди дали то хочеться щоб хоть щось вийшло є зарязь прямо на головному стовбурі і вже гарненька видовжується а на пагонах маленьки, просто для цікавості, не хочу щоб сильно розкущилась головне щоб кущ викормив по кількості, а ті пагони які без завязі їх відрізають чи вони теж вигодовують диньки,я більше по роботі з болгаркою дружу ніж з грядками баштанів а ти у нас молодчина спец по всьому, дякую тобі низенько.

3 лайка

Можна пагони без зав’язі прищепнути після першого листа. В такому випадку буде додатковий листочок для фотосинтезу рослини.
І ще, я так розумію, що кавуни та дині не щеплені, а ростуть на власному корені. В такому випадку на одній дині залишіть не більше двох диньок, край це три. А кавуни на один корінь не більше двох, а краще один. Інакше буде дрібнота.

Якщо Вас Господь чує, то прошу помолитися за мого синочка Станіслава. Бо не знаю де він і чи живий, бо пропав безвісти на Донеччині.
Через це й на форум ходити не хочу, бо ненавиджу москалів клятих, усіх до єдиного. Прийшли окупантами і роблять вигляд, що вони тут ні до чого. Та ще й доводять нам, що вони хороші. А наші хлопці з полону дістрофіками приходять помирати додому, бо не кормлять їх там, а тільки знущаються. Хліба їм мало для людей, кати кляті. Але ми усі під Богом ходимо і всі відповідь отримаємо. Я вже отримала, тепер “мяч на поле руских блядей”.

7 лайков

Сніжана, тримайтеся. Поки є хоть капля надії, вірте в краще, не здавайтеся. Навіть думки поганої не допускайте.

3 лайка

Сніжана все зроблю як Бог велить, помолюсь і поставлю 40 усту за здоров’я.
Вір і дасть Бог вернеться.
Читай псалом 90.

4 лайка

Дякую Вам за підтримку, @Katja та @Nataly1 .
З Вірою та Надією й живу.

6 лайков

Сніжана , материнська молитва сама сильна ,разом з Господом Богом все у вас получиться, тільки віра.

6 лайков

Я теж молитимуся за Вашого сина. Я молюся за всіх воїнів наших. А тих, що знаю на ім’я, перечислюю поіменно. Я й за Наталіну донечку Поліну вже більше року молюся й за сина її.хоча не знаю, як його звуть, то так і молюся: за Поліну і її брата. Вірте у краще, Господь робить чудеса :folded_hands:

9 лайков

Дякую усім.

Молимося за припинення війни. Потім люди не будуть зникати.

12 лайков

Дозвольте і мені молитися за Вашого сина, Сніжано! Хожу до військового капелана , молюсь за своїх і за Україну нашу матінку .Бог довготерпеливий і багатомилостивий.

4 лайка

Дякую Вам, і всім- всім хто молиться, бореться, допомагає та просто вірить.

Мені Господь дав надію, що мій хлопчик живий. Ця надія мізерна, але вона є. А, ще є велика ВІРА, яка тримає цю хитку надію і не дає їй впасти., та з кожним кроком робить її сильнішою.

То ж тримаймося та Віримо попри все.

11 лайков