Гретині гуси

Ключове слово швидко. Ціна буде дуже приємна. Треба запускати Білку і Зайку, і четверо дітей лишиться без молока, якщо не продати хоча б одне Фіалчине дитинча, а краще 2, тоді буде і сир. Тому ТРЕБА продати швидко. Білка і Зайка ,до речі, сестрички цих манюнь по батькові. По ним можу сказати, що вони перевищують свою маму Мишку в тому ж віці по надоям. Дуже достойні. Так що Айран попрацював гарно. Сподіваюся, що і ці малі не підведуть, там дуже достойна мамочка.

13 лайков

Білці і Зайці пора в запуск, робила останній раз косичку з 5,5 л молока, отримала 760 г косички. Вихід чудовий, при цьому без ніяких присмаків.

10 лайков

Поздравляю !
Молочка побольше, и добрых ручек девочкам :smiling_face_with_three_hearts::rose:

1 лайк

Дякую! Як двійня, то ще є молочко для хазяйки, а коли трійня, то вже нема :rofl:

8 лайков

А если четверо, то ещё и докармливать приходится :rofl:
Сплошные растраты ))

11 лайков

Ура! Квітка родила. Всього двоє. Але дівчата! Не могла мені цапів родити! Тепер продавай їх, шукай покупців.
А може вони з Фіалкою, щось знають і тому налупили мені вдвох аж 5 дівчат? Насправді вони кози гарні і дуже достойні. Завдання мінімум я вже виконала, дві дівчинки знайшли хазяєчку, тепер у нас лишилася одна Фіалчина дівчинка , який четвертий тиждень пішов, і дві Квітчиних манюні. Молоко є. І квітка дасть більше ніж її дівчата вип’ють. Тому ці вже без поспіху шукатимуть хазяйку, але… Везти меншим козеням у сумці набагато простіше ніж більшим (а це крупні кози), для перевезення місячного козеняти потрібна вже досить солідна сумка, а двомісячний цап, торік важив 20 кг, такого вже не дуже і понесеш.
Ох , а ще Зефірка на підході… Може хоч вона цапів родить? :rofl:

18 лайков

Добрий вечір вітаю ,дівчата це ж добре ,будуть кізки ,як підростуть ,гарних ручок їм ,у Вас вони всі гарні :rose:

3 лайка

Вага дівчат 4,350 і 4,000 кг.

8 лайков

Дівчата- це дуже відповідально, особливо від таких гарних кіз. Їсти її в горло не полізе, а якщо малою не беруть, молока іде багато: не вміємо ми на дітях економити. З цапами було б простіше. Бо минулого року попит на козенят був невеликий в нашій місцевості. Дзвонили з Одеси, Чернівців…

7 лайков

Добрий день ,так воно і є треба випоювати,а потім ,як порахуєш,ми в тому році лишили козліка до 3 місяців випоїли ,так і не продали ,зарізали ,в цьому році не лишаю ,бо молоко на дівчат важливіше ,тільки одного лишила від Чернуши.Люди не розуміють скільки вартує випойка ,а хочуть дешево козліків,я своїми козлами не кому не парую тільки для своїх кіз ,бо їзжу купляю та випоюю .

5 лайков

Попит ,це ще таке ,на кожен товар є покупець,звісно краще маленькими продати ,по-перше менше затрат по молоку ,потім людині пояснюй скільки випила молока ,а за скільки продаш ,буває дешевше собівартості .Хочеться свою працю цінувати звісно .

2 лайка

Тому з цапами простіше, з’їв і все. А дівчат шкода. Тим більше таких. От і займаєшся благодійністю

12 лайков

Ха-ха! Зефірка родила одного цапа. Молодець!

12 лайков

Добрий вечір вітаю ,так як Ви хотіли ,почула Вас ,здоров’я та побільше молочка :rose:

4 лайка

Вітаю з поповненям) На сир та на масло.

5 лайков

Дякую, єдина порядна коза! Яка потурбувалася, щоб у нас було молозиво. Родила 3,7 кг цапа. А сама вона невеличка, від місцевих кіз з домішкою зааноламанча. Для неї він дуууже великий. Зате як ним тішиться! Не знає де подіти.

15 лайков

Айран вже 3 роки дає нащадків, і щороку колір козенят в одних і тих же парах різний. Квітчині дівчата цікаві цього року, наче і схожі на торішню Сакуру, але трохи інші. Гарні дівчатка, зроблю їм фотосесію

8 лайков

Прибрала роги дівчаткам в 5 днів, хлопчику на другий день. Різниця колосальна. Треба пораніше робити, особливо, як у тих в кого масивні роги. А цап від Зефірки їх , без сумніву матиме.
Пробувала фотосесію зробити. Виходить здебільшого таке

Тому Квітчині дівчата з їх фотосесією перенесла на другий раз. Гарнюні - бежеві з геном мармуровості. З темним цапом їх діти будуть яскраві.

28 лайков

Дамбо :joy:

images-1b956c9d60dced2ea.jpg

12 лайков

Вродив гарно зимовий часник. Точно більше ніж ми можемо з’їсти. Великі багатозубкові головки, і гарний, в міру пекучий смак, не такий що очі вилазять. Пізніше сфотографую, і дам об’яву, може буде кому цікаво на посадку. Є два сорти.

11 лайков