А яка ціна на яйця кур та цесарок? Чи ви продаете курчатами? Я з Яготинського району , мені до вас не далеко.
Ой, не только у нас проблема такая. Пришли куры под двор чужие - хрипят так, что аж клокочет, облезлые, вялые какие-то. Наверное, вши заедают. Просто хочется рвать и метать. И толку, что ты тут устраиваешь танцы с бубнами - пропаиваешь, обрабатываешь от вшей и кур и сараи. Пару подобных визитов и ищи у себя во дворе трупы.
Ой, какие шикарные индейки! Можно в личку цену на яйцо?
Мене також цікавить ціна на яйця індички.
А откуда именно? Если не секрет😉
Відносно Вас, то за Переяславом, ближче до Києва, с. Ерківці.
не забудьте про мене з приводу гусей
У меня весной куры тоже становятся подоблезлые, петухи сутками с них не слазят Иногда я им, как женшина, даже сочувствую
Но за то результат на лицо! Вчера проверяла яйца в инкубаторе - 100% оплод!
Марьяна, а сколько петухов и на какое количество кур? У меня два пети на 15 кур. Куры нормально выглядят, но петух и между собой дерутся сильно.
У меня сейчас 22 курицы и пять петухов, два петуха на днях пойдут в морозилку. Отношения тоже выясняют потихоньку, но выгул большой и есть куда удрать
Марьяна, но видно же, когда куры здоровы и облезлые по сексуально-оплодотворительным причинам, а когда птица больная. У моих кур тоже спины выскубаные.
Обдерта вибраковка з птахофабрик це дійсно проблема. Її недогрого продають, але часто з нею заносять в хазяйство усяку гидоту. Курка ослаблена інтенсивною експлуатацією, скученістю, і навіть якщо з фабрики і не була заражена, що малоймовірно, то має ризик зачепити в сараях у перекупів, де дезинфекціями сильно не страждають. Там і мікоплазмоз, і бронхіт інфекційний, і сальмонела може бути.
Обдертість кур залежить від ваги півнів, маленькі все роблять справніше і обережніше. Ще залежить від щільності пір’я в породи. А 2 півня коли є часто сильно б’ються і зациклені один на одному, коли 3 конфліктів менше.
И дама, и кавалеры, и остальные присутствующие товарищи очень достойные гуси, видно что хозяйка холит и лелеит
Клас!
Гуси сидять в загоні з глибокою підстилкою, яку чистимо раз на рік, завдяки їй в них сухо в будь -яку погоду, нема непрохідного болота. Підстилка йде потім на добриво.
На фото видно типові пози гусаків призалицянні. Дами з рівними шиями, з незворушним виглядом. А гусаки їх умовляють. Гусаки- це 2 на передньому плані, ліворуч блакитний, бежевий та білий з зігнутою шиєю на задньому плані.
Красивенні гуси, всі такі чистенькі. Люблю гусей, але важко мені їх різати…жалко .
Вітаю з відкритям сторінки!Як добре що ви знаєтесь на гусях,якщо можна в мене буде дуже багато до вас питань.Справа в тому що мій чоловік рішив зробити мені подарунок у вигляді гусей,а що зними дальше робити я незнаю.Зиму ми хорошо прозимували,тепер вони несуться,коли краще закладати яйця в інкубатор?Як і чим годувати гусинят?Дуже буду вдячна за відповідь!