Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

У меня тоже козочки запустились сами, раньше помню одну запускала сама но это было сложно непонятно. Короче мне нравится когда они сами запускаются.

1 лайк

Третя доба вже як ми без електроенергії. У нас в ніч з 24 на 25 грудня пройшов дощ та все позамерзало. Дуже багато поломаних гілок та дерев. Також під Полтавою не витримали дві високовольтні опори та впали. То ж ми викручуємося як можемо. Кози талу воду першу добу відмовлялися пити хоч і підігріту але потім видно зрозуміли, що поки іншої не буде й пили. Я вже холодильник розморозила, у морозилки боюся й заглядати. Думаю що добу вони й так тримали холод, а потім, надіюся, що вміст морозилок теж підтримає якийсь час температуру, а от із сирним холодильником сьогодні почалися проблеми. Сир почав дуже виділяти жир. Назбирала льоду у миску та поставила. Подивимося що буде. Або минеться, або прийдеться з’їдати всі запаси.

2 лайка

Кошмар какой. Так вот десять раз подумаешь, как же нужен генератор. Хотя бы морозильные камеры да холодильники поддерживать а рабочем состоянии. А если инкубаторы у кого заложены? Это же капец…

5 лайков

Так, ми теж вже задумалися про купівлю генератора. А зараз на роботу приїхали щоб підзарядити телефони та аккумулятори.

Да, я ещё ни разу не пожалела что купили генератор.

2 лайка

От і в мене на дачах світла осінню не було цілу неділю.
Підключили депутатів і посадовців сіліради не залишали в спокою.Зробили .
Але мені сини також купили генератор за 6000 тис , виручив сильно.

4 лайка

Співчуваю :sleepy:.

А звичайних колодязів у вас немає?

1 лайк

Є, але там влаштована система водопостачання будинку (шланги, дроти), але вже ввчері довелося якось діставати воду. Відро чіплялося постійно за щось, але напоїли всих і собі трішки дістали

3 лайка

Світла ще досі немає. Морозилки повні м’яса, не думаю, що воно повністю розмерзнеться, але все одно прийдеться якомога швидше переробити його. Сьогодні замовила у @dom-gastronom оболочки та спеції для ковбас. Будемо робити ветчини та ковбаси.

6 лайков

Наташа, девочки, ткните пожалуйста на ссылку, где можно приобрести всё для колбасного дела. Купила 1/2тушки-забила все морозилку и лари. И ещё с дуру купила тушку, а места то нет, и как это мясо правильно переработать то теперь, в колбасу хочу

1 лайк

Написала, и еще в тему Колбасное дело - #382 by Kozuni иди и читай.

1 лайк

Світло нам ввімкнули о 15,00. Вміст морозильних камер не постраждав, вони витримали. А я готувати, мити, прати.

А ще щось смачненьке із м’яска прготувати треба, завтра корпоратив на роботі. Готую козлятину мариновану у соєво—імбирному маринаді із чорносливом.

21 лайк

Наташа наверстую упущенное.Погостила у вас и сколько радостных и теплых новостей согрели душу и подняли настроение.Поздравляю главное с внученькой.вас.с молодыми супружескими годами.а машинка пусть будет верной помощницей в семье .Всем вам добра.тепла и долгих лет жизни :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :rose: :heart: :heart: :heart: :birthday:

6 лайков

Оленька, дякую за добрі слова. Нехай буде по вашому. У багатьох рік видався важким, а у нас, як на перекір долі. У цьому році три весілля (син, ми і чоловіка брат), народження онучки (Зірочка моя), і головне якщо і хтось із родичів хворів, то у легкій формі. Всі живі Слава Богу і здорові. Заходьте у гості, завжди рада. :heart_eyes: :hugs:

14 лайков

Конкурс це щорічне свято і я ні разу не пошкодувала, що цього року його очолила. Це стільки позитивних емоцій і хвилювань за конкурсантів. Хоч нас цього року і було мало, але радість, я думаю, отримали від подарунків всі.
І хоча для мене, як організатора конкурсу, не було секретом хто мій дарувальник, мені всеодно було дуже цікаво. Я бачила, що людина мною зацікавилася, передивляється сторінку, цікавилася моєю сторінкою у ФБ і це супер. Так ми ближче знайомимося один з одним. І з отриманим подарунком у мене з’явився поштовх до вивчення та виготовлення нових сирів (зазвичай цей поштовх стається коли мало молока) і це добре. Дякую тобі @Ivanna Іванна ще раз за емоції та натхнення. :hugs:

21 лайк

Наточка, вітаю тебе з днем народження!
Бажаю міцного здоров’я, щастя, достатку, оптимізму, підтримки близьких людей.

Летять роки, мов чайки над водою,
І разом з ними доля непроста.
А ти завжди лишайся молодою,
Живи у щасті й радості до ста.
Бажаю тобі радісних світанків!
Щасливих, романтичних вечорів!
Казкових ніжних снів, бадьорих ранків
І щирих, теплих і відвертих слів! :kissing_heart::rose::rose::rose:

1 лайк

Наташенька, с Днём рождения.
Как человек рождённый в первый день года , вы просто обязаны быть первым во всем, быть примером и лидером. Так пускай же у вас на всё и всегда хватае сил и энергии, здоровье и благополучие не покидает и не подводит, а любимые и родные всегда будут рядом. Удовольствия от жизни и исполнения желаний.

2 лайка

Наточка, з днем народження :tada::tada::champagne::clinking_glasses:.
Хай кожна мить життя буде чудова,
Несе кохання та букетик мрій
І, як веселка різнокольорова,
Буде повна яскравіших подій.

Нехай щодня тобі дарують квіти,
Хай компліменти сипляться весь час.
Хай буде сотня приводів радіти,
Носити посмішку замість усіх прикрас!

Щиро дякую.

Стараюсь. Спасибо.

Дякую. Хай так і буде.

3 лайка