Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

У мене в останній час стільки мрій, що капець, і сьогодні одна здійснилася. :shushing_face: :crazy_face: правда це довготривалий проект, але прорвемося. Головне —мрія.
З козочками це не пов’язано. :star_struck:

24 лайка

Мечты сбываются- и это уже прекрасно!

8 лайков

а все равно интересно) люблю, когда счастливых людей становится больше)

2 лайка

Трошки пізніше відкрию секрет, бо дехто з родичів читає мою сторінку (мабуть) нехай трошки побуде інтрига.

6 лайков

От уже, теперь нам что, не спать?) Мучительница.

7 лайков

И не говори, и не одну ночь. :rofl:

5 лайков

Ой, як ми не відтягували цей момент але таки він настав. Намагалася продати нашого Норда але безуспішно. І тримати його теж вже немає сенсу. Сьогодні настав його час. Я у нього попросила пробачення.
Туша чиста вийшла 53кг. Різник (самі не змогли б, але й без допомоги не обійшлося) ніж ззламав і козел його, як бик, двічі через себе перекинув. Страху натерпілася, але вже все. Відпочиваємо.

13 лайков

ох, сочувствую. и козлика жалко - напугался. и за людей страшно

Доброй ночи. Колбаска выглядит просто божественно! Вообще, прекрасный натюрморт. Аж запахло аппетитно. Пойду, прогуляюсь к холодильнику…:grin:

4 лайка

Доброго всім вечора хто загляне до мене на сторіночку. :coffee: :doughnut:
А у мене потихеньку “кришу зносить”. Але все по порядку. Я зараз на роботі і за головного бухгалтера і за кухаря, люди хворіють або на ізоляції бо член сім’ї хворіє, затуркана що далі нікуди і от 8 грудня ввечері заходжу на ФБ і бачу що мій кум виставив якесь фото (воно не відкрилося), я його відкрила вже наступного дня на комп’ютері на роботі (цікаво ж було) :wink: а там розкішний букет і коментар із привітанням. Мою куму теж звати Наташа. От я собі й думаю…молодець кум, привітав куму із днем ангела Наталії (8 ж число), а директор мій ні гу -гу, хоча він завжди вітає та й шеф кухар у нас теж Наташа. :crazy_face: Мене емоції ще переповнювали, що й мій Віталік теж не привітав. :smirk: Забирає він мене вчора з роботи, я сідаю у машину і з докором йому кажу, що ну ладно я затуркана, так ти міг би мене обійняти, поцілувати та привітати із Наталинем днем. А він- так я ж не знав, каже, якби знав, то привітав. :thinking: Я ж не зупиняюся, кажу, що як це ти не знаєш? Ти ж постійно мене 8 вересня вітаєш. :grinning: :crazy_face: :rofl: На що він сказав, ну якщо зараз вересень, то ВІТАЮ. :upside_down_face: :heart_eyes: :smiling_face_with_three_hearts:

25 лайков

Була у мене теж весела історія,розповім як я буває туплю.Рідко але мітко.Підхожу на зупинку,з сумочкою і пакетом в якому документи,вирішую їх переглянути,сідаю,сумочку ставлю поряд на лавочку.Тут підїжджає моя маршрутка,я швиденько запригую в неї,розраховуюсь,шукаю свій телефон і розумію що він у сумочці на лавочці.Прошу зупинитись,як я бігла швидко назад я думаю ви уяляєте😂.Підбігаю, о чудо стоїть моя сумочка на лавочці.Роблю діловий вигляд,забираю і думаю да блін не заскучаєш😂с

17 лайков

Ну ось, можу тепер признатися. Ми з чоловіком зробили собі весільний подарунок- купили новеньке авто. Правда у кредит, але ж купили і комфорт того вартий. А не признавалася довго бо хотіла щоб родичі трошки поспали спокійно. :wink:

56 лайков

Клааассссс ! Реношечка ! Обожнюю ці машини , дуже зручні та доступні !

4 лайка

Поздравляю! Хорошая машина! Пусть служит долго и надежно:) как говорится “ни гвоздя, ни жезла”!

5 лайков

Наташа, які ви молодці :revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:. У мене радості, наче це ми машину придбали :grinning:. Вітаю вас, хай служить вам довго.
Красота :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:.

9 лайков

Дякую, дякую. Ми думали про купівлю нової машини, але карантин та невпевненість у завтрашньому дні трошки зупиняли наші наміри і от коли настав момент, що наша машина почала вже розсипатися повністю, бо коли почалися перші проблеми то у нас біда з донькою сталася і тоді реально не до машини було. Аби їздила, і от доїздилася, що у ремонт прийшлося б вкласти стільки, що ми вирішили цими грошима зробити перший внесок на новеньку машинку. Якось так. :thinking:

20 лайков

Натуль, все реально. Головне дуже сильно захотіти.

3 лайка

Вітаю з таким чудовим придбанням)

1 лайк

Наталіє, вітаю з покупкою. Ні гвоздя ні жезла.
В наш час це вже не розкіш, а необхідність.

2 лайка

Також хочу привітати вас.Показала чоловікові,сказав хороший апарат:grin:Коли людям добре так мені теж радісно :heart:

4 лайка