Она продавала за 5000грн. Как-то дешего для ее %.
Да каждый продает по своей цене, которую он определил. Это нормально. Но вот такой обмен как то настораживает.
Так хай скаже в кого купувала козочку, тоді можна зв’затися з її заводчиком і отримати більш детальну інформацію про батьків. А не скаже, то тоді вже точно щось мудрує.
Я питала у кого вона купувала козочку, вона сказала що у Фастові. Назви у господарства немає бо у людей немає грошей щоб давати назву господарству. Як звати хазяйку не пам’ятає.
Ну як би не заманлива була пропозиція я їй відмовила. Сказала що скорочуємо господарство і все. То вона відповіла, що передумала т.я. мої козочки «від простячок»
А ця Ларіса схоже хоче позбутися своєї кізки будь якою ціною … вона вже мені вчора в вайбері стучала , на мою подрощену ярку-ламанчу пропонувала поміняти ! І фото своєї кізки мені скинула , дівчинка гарна , триколор , але вона мені не потрібна , мені гроші нада … А ввечері я побачила в фб групі , що вона об’яву про обмін також дала .
Ну якщо так, то краще не зв’язуватися. Щось та жіночка таки мудрує
Оце ти мене здивувала Ладусь, їй вже й ламанча треба…ооце да…так, козочка триколор, гарненька, але…я, тримаючи кіз не перший рік, теж задалася питанням НАВІЩО купувати хоч і триденну козочку (якщо це правда бо я вже сумніваюся) ростити її три місяці і потім позбуватися? А чому сумніваюся, що козочка купована? Бо запропонувала їй козла, то вона сказала,що не тримає козлів, а возить кіз у Кремечук парувати кіз, там козел 100%АН із Капретти, покриття коштує 2000 грн
Так, її звати Ларіса, вона сама себе так підписала.
Варила новий сир, рецепт дуже сподобався, без заморочок, а результат порадував ДУЖЕ. Сир напівтвердий, пластичний (коли ріжеш його нагадує копчений сир ковбасний магазинний) на смак вершковий з легкою молочною кислинкою, але саме головне- він плавиться, як моцарелла. Супер.
На другому фото він знизу.
Красивый! Если не секрет, как варила? Сколько зрел?
Не секрет. За основу взяла рецепт сыра Бель Паэзе. Зрел 45 дней.
О Хоспади! Это ещё что за зверь? Пошла гуглить
Наташа, ты супер
Я с прошлой осени маялась как же повторить сыр который я пробовала от Светланы Загуба Добрий пастирь. Скорее всего это он. Ну или основа взята отсюда.
Все! Жду молочко!
Сьогодні, як і завжди по суботам у нас піца. Традиція вже. Але сьогодні зробила її не з моцареллою, а із Андріївським сиром.
Що сказати? Сир гарно треться, плавиться теж гарно, але не “тягнеться” як моцарелла. Бачу у цьому сирі плюс порівнянно із моцареллою - він довго зберігається ( моцареллу ж треба використати/з’їсти протягом 3-х днів). Ні, я не розглядаю цей сир, як заміну моцареллі, це зовсім різні сири, але як альтернативу- так.
Ще сьогодні робила ковбаски по типу сервелату.
Одну продеустували, чоловік сазав що «не годиться» бо дуже м’ясна.

Наташ, в следующий раз накроши ему туда туалетной бумаги и добавь мясокостной муки, чтобы было на магазинную похоже)
А я сегодня делаю сосиски из индейки.
Так и есть, я ему говорю вспомни как я сыр начала варить, тоже очень сырный был, теперь привык, магазинный даже в гостях не едим- пластик на вкус.
Нет, он не в претензии, просто вкус другой, хотя мы покупаем колбасу очччень редко.
Девочки в колбасу добавляется клетчатка пшеничная, если ее переборщить получается вкус туалетной бумаги.
Это я из племенного цеха знаю.в мое время работы ложили мясо, клетчатку пшеничную и сою экструдированную. А вот после того как я уволилась, говорили девочки, что вместо мяса - фарш мясокостный.
Но от этого ничего не меняется. Тк сейчас еш колбасу и ненадаешся, то вообще не понятно из чего она сделана.
Не, мы лучше мясную будем кушать. Я еще заготовки на сыровяленную сделала, ото вкуснятина, мы ее очень любим. Правда сейчас не придумаю куда ее повесить вялиться чтобы температура была подходящая, ну ничего, придумаем.
Веду я цього року наш щорічний конкурс Обміну подарунками, сама появила ініціативу і видно не дарма. Цей рік у багатьох видався важким, багато втрат. Як заходила на деякі сторіночки то плакала, чесно. Але так хотілося підняти всім нам настрій хоч у кінці року та подарувати хоч трішечки позитиву. Надіюся мені це вдасться.
А ще хочу сказати пару слів моєму дарувальнику (як ви розумієте для мене інтриги немає, але я ж теж учасниця конкурсу). Не дивлячись на те, що я така вся позитивна і “умница, красавица и нет, не спортсменка, я активистка” і сир варю, і ковбаси…АЛЕ я звичайна, життєрадісна і розумію що саме цінне це життя і здоров’я, нажаль цього ніхто не може подарувати тому я рада будь якому подарунку. Я вмію отримувати задоволення від будь чого.Тому що я оптиміст по життю.