Господарство "Щасливі кози" /"HAPPY GOATS"

Я маю ввиду гроші дітьми передам чи тобі на карту.

Та ясно. Добре, звичайно. Як побачу подзвоню тобі.

1 лайк

Ледве добралася до форума. На роботі ніколи. А ще змінила телефон бо у старому почав глючити екран і залипати букви при наборі тексту а у новому телефоні (не зовсім новому, донечка свій віддала) форум не відкривається. То якось зайшла із свого старого. Хоч так.

У нас знову лікарня. Схватив у Поліни апендицит. З понеділка болів. Вона терпіла, нам нічого не казала, думала минеться. Бо вже рази три ми з нею їздили у лікарню з підозрою на апендицит. Але боліти не переставало. На наступний день під вечір вона сказала й нам. Ну ми теж почали різні причини болю вираховувати але все не те. На ніч вона не захотіла їхати у лікарню, терпіла. Та й больовий поріг у неї дуже високий. У середу звернулися вже до лікарів. Походеньки наші з районної лікарні до ургентної пропущу. Але коли її вже госпіталізували і врачі побачили її шрами від пластики стравоходу, боялися її оперувати. І тому є декілька причин.

У неї кишківник на 50см коротший і болів живім не у самому низу як при апендициті, а вище. Лікарі думали що спайки. Загалом вони думали, думали і в 20;30 надумали її оперувати. Дуже хвилювався анастезіолог почувши що у неї було близько 50 наркозів (15-20 хв і до 7 годин). Але я сказала що вона їх переносила досить нормально. Але він таки видно переборщив із наркозом. Бо після операції у донечки такі рвоти були що капець і це при тому, що після пластики у неї не було зовсім рвотного рефлексу. Все було дуже страшно, лікарі розводили руками і казали що таке буває.
Все почало проходити після того як я їй дала Бетаргін і попросила лікаря призначити крапельниці глюкози та фізрозчину щоб хоч якось її підтримати. Ін’єкції від нудоти ніякі не допомагали і но-шпа на неї не діє. Але хвала Богу зараз все добре. Вона вже їсть, аппетит добрий і тільки їй полегшало то вона встала й почала ходити.

28 лайков

Скорейшего восстановления Полине!
Храни Господь вас и вашу доченьку!

11 лайков

Ой, Ната, пережила ти. Ще повинна і назначення сама робить, бо лікар руками розводив, капець. Ну добре, що все минулося. Полінці швидкого одужання, ну а тобі терпіння. Нам мамам тільки терпіння можна побажать.:rose:

9 лайков

Дякую. Терпимо, куди ж діватися. Я з нею першу ніч була бо вона така важка була. То лікарі аж зраділи коли я залишилася і ліжко вільне у нашій палаті не займали. Хоча я майже й не спала.

8 лайков

Оце історія … я в шоці … що ж так на Полінку все валиться ? Ну , добре , що вже легше їй , нехай тримається , нікуди не подінешься … Скорішого виздоровлення ! :kissing_heart: :hugs: :hugs:

7 лайков

Наталочка желаю чтобы в жизни Полиночки это было последнее такое испытание.Она и так умничка и герой вместе с мамой сколько перенесли.Дай ей Бог сил и скорейшего выздоровления.Наталочка терпения и сил.Пусть Бог хранит всю вашу семью.

9 лайков

Здоровья Вашей девочке. И Вам душевного спокойствия за неё. Не дай Бог, эти больницы.

3 лайка

Фух, опять вы на нервах. Пока читала и сама испереживалась. Полиночке быстрее выздороветь! Да и она у вас боец, каких мало!

7 лайков

Инна, там Девочка :muscle::muscle:многим мальчикам в пример ставить! И не только мальчикам, но и мужикам! Ух! :kissing_heart: Настоящий боец! И непоколебимый!

Наташ, сама как хоть? Уже пришла в себя? Я тебя обнимаю крепко) мамы они такие – все выдержат, а потом хлюп как желе и спать)) но на утро как огурчик :muscle:t3:
Я, конечно, утрирую, но думаю смысл все поняли :wink::kissing_heart:

11 лайков

Наталочко, для Поліночки бажаю швидкого одужання! І ти тримайся і бережи себе

4 лайка

Ты все правильно про нас, мам, написала. Прямо в точку.

И Польку мою тоже верно описала. Она как сказала знакомым ребятам что как только ее откачали от наркоза она уже начала ходить и бульйон пила ( кушать просила но нельзя было) то они ОЧЕНЬ удивлялись т.к. некоторым из них тоже вырезали апендицит то двигаться начинали на третий - четвертый день. Кушать тоже не сразу начинали

11 лайков

Виздорвляйте скоріше! Всього вам найкращого!

2 лайка

Наточка, швидкого відновлення Поліночкі. Вона розумничка, все у вас буде добре :revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:.

3 лайка

Полиночке скорейшего выздоровления! Маме побольше сил и терпения!

Что-то мне кажется Полина характером в маму пошла :wink:

3 лайка

Наташенька скорейшего выздоровления Полиночке, а тебе сил,терпения и обеим вам здоровья.

1 лайк

Ось вона, моя Полюшка. Маленька, тендітна але сильна.

46 лайков

Красива , гарна та дуже сильна дівчина ! Навіть з цих фото віє силою духа !

4 лайка

Красуня в тебе Полінка :rose::rose::rose:

3 лайка